ZulaÖmer2015
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Buyrun efenim
Kanka çok kötü duruyor ya![]()
Philips SPL9405 USB PS3 / PC Çift Titreşimli GamePad Pro Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Spl 9405 Usb Ps3 / Pc Çift Titreşimli Pro Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu fiyatta çok güzel tasarımlı bir gamepad bulmak zor. Malzeme kalitesi olarak iyi bu.Kanka çok kötü duruyor ya
Hocam snopy rampage vardı o iyi aslındaBu fiyatta çok güzel tasarımlı bir gamepad bulmak zor. Malzeme kalitesi olarak iyi bu.
Hocam snopy rampage vardı o iyi aslında
Haydaa siz seçim yapacak olsanız Philips'imi seçerdiniz?Alıntıyı görüntüle
Bundan mı bahsediyorsunuz?
Almayın. Kendi kendine tuş basıyor. Plastik kaliteside hiç güven vermiyor. Önermiyorum.
Evet. philips alırdım direk.Haydaa siz seçim yapacak olsanız Philips'imi seçerdiniz?
Tamamdır efendim sizi dinleyip gönderdiğiniz linkteki Gamepadı alacağım.Evet. philips alırdım direk.
Bencede rampage alıp sıkıntı yaşadım ben. Philips hem daha iyi bir marka rampageye kıyasla.Tamamdır efendim sizi dinleyip gönderdiğiniz linkteki Gamepadı alacağım.
Ele oturması bakımından düşünmedim değil.Bencede rampage alıp sıkıntı yaşadım ben. Philips hem daha iyi bir marka rampageye kıyasla.
Ele oturuyorda iyi çalışmadığı sürece bir işe yaramaz.Ele oturması bakımından düşünmedim değil.