Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ben kendimi çok bilgili biri olarak görmüyorum.Gayet mantıklı bir seçim olur hocam.
Abartmıyorum bu arada![]()
Ben kendimi çok bilgili biri olarak görmüyorum.Gayet mantıklı bir seçim olur hocam.
Abartmıyorum bu arada![]()
Ne desem bilemedim.Ben kendimi çok bilgili biri olarak görmüyorum.
Alabilirsiniz. Bir sıkıntı yaşarsanızda monsterın garanti politikası çok iyi bence.Ne desem bilemedim.
Monster pusat pro alıyorum hocam tamam mıdır
hocam bunu önermem kullanıyorum asla bu para verilmez![]()
Philips SPL9405 USB PS3 / PC Çift Titreşimli GamePad Pro Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Usb Ps3 / Pc Çift Titreşimli Pro Gamepad Spl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
philipse kötü deyip daha kötü bir model atmanız çok komiğime gitti.hocam bunu önermem kullanıyorum asla bu para verilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/snopy-rampage-sg-r218-xbox-ps3-pc-x-input-usb-1-8m-joypad-siyah-.html hocam buda alınabilir
nasıl hocam philips jendim kullanıyorum daha ayarlı r2/l2 yok ve titreşim açılmıyorphilipse kötü deyip daha kötü bir model atmanız çok komiğime gitti.
Çevremde ve ben Rampagenin o kolu ile çok sıkıntı yaşadım. Önermiyorum. Kendi kendine tuş basıyor beyfendi.
Çok teşekkürler hocam seviliyor sunuz trendyolda 289 TL imiş oradan mı alayım direk Mosterden mıAlabilirsiniz. Bir sıkıntı yaşarsanızda monsterın garanti politikası çok iyi bence.
Trendyolda monster satıyor diye biliyorum.Çok teşekkürler hocam seviliyor sunuz trendyolda 289 TL imiş oradan mı alayım direk Mosterden mı
R2 L2 yok ama en azından kafasına buyruk çalışmıyor. Rampage birkaç ay geçtikten sonra kafasına buyruk hareket etmeye başlıyor.nasıl hocam philips jendim kullanıyorum daha ayarlı r2/l2 yok ve titreşim açılmıyor
olabilir hocam ama philipsi aldığıma pişman oldum malzeme kalitesi çok iyi ama titreşim açılmıyor ve x input desteği yokTrendyolda monster satıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
R2 L2 yok ama en azından kafasına buyruk çalışmıyor. Rampage birkaç ay geçtikten sonra kafasına buyruk hareket etmeye başlıyor.
Rampage'ninolabilir hocam ama philipsi aldığıma pişman oldum malzeme kalitesi çok iyi ama titreşim açılmıyor ve x input desteği yok
hocam ikimizde pişmanız demekki bu 2 üründe alınmazRampage'nin
Plastik kalitesi çok kötü. ilk kutudan çıktığında kokusu o kadar iğrenç ki. direk anlaşılıyor dandik olduğu.
ayrıca dediğim gibi kafasına buyruk çalışıyor.
Aldığıma pişmanım.
Doğru mantık.hocam ikimizde pişmanız demekki bu 2 üründe alınmaz
philipsada özenmemişler reis bir driver bile yapamamışlar titreşim açılmıyor rampagede o sorun yokDoğru mantık.