Farming Simulator 19 online crack

ceto95

80+
Reaksiyon skoru
51
arkadaşlar merak ettim epic bedava verirken aldım zaten kütüphanemde var oyun

oyun bende orjinal yüklü oynuyorum ve kardeşimde oynamak istiyor crackli indirdi onun online var ama orjinal ve korsan online aynı yere girer mi ?

arkadaşlar merak ettim epic bedava verirken aldım zaten kütüphanemde var oyun

oyun bende orjinal yüklü oynuyorum ve kardeşimde oynamak istiyor crackli indirdi onun online var ama orjinal ve korsan online aynı yere girer mi ?
girmez hocam oyun nedir

Lan üzerinden crack oyun oynamak mümkün
ancak orjinal ve crack arasında bağlantı kurulabilir mi emin değilim
deneyin görün.

başlıkta yazıyor ama genede yazayım farming simulator 19 ve online giriliyormuş oyunda orjinal crack aynı anda giriliyor mu bilmiyorum
hocam fslerde online için ya epic yada steamden alınmış olması lazım pardon başlıkta görmedim eğer onliye girmek isterseniz sizden etkinleştime isteyecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan üzerinden crack oyun oynamak mümkün
ancak orjinal ve crack arasında bağlantı kurulabilir mi emin değilim
deneyin görün.
yok hocam ama eğer sürüm tamamen aynı ise belki olabilir

Genelde oyunlar Crackli ve Lisanslı oyuncuları bir arada oynattırmıyor. Oynaman için ya Crackli ve Crackli veya Lisanslı ve Lisanslı lazım. Yine de denemek lazım.

Genelde oyunlar Crackli ve Lisanslı oyuncuları bir arada oynattırmıyor. Oynaman için ya Crackli ve Crackli veya Lisanslı ve Lisanslı lazım. Yine de denemek lazım.
hocam fslerde online için ya epic yada steamden alınmış olması lazım pardon başlıkta görmedim eğer onliye girmek isterseniz sizden etkinleştime isteyecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam ama eğer sürüm tamamen aynı ise belki olabilir
epic dağıttı aldım ama merak ettiriyor youtube baktım millet video kesmeden gösteriyor ve giriyor ve sitelerdede yazıyor online giriliyor ondan düşündürdü olur mu gerçekten diye

epic dağıttı aldım ama merak ettiriyor youtube baktım millet video kesmeden gösteriyor ve giriyor ve sitelerdede yazıyor online giriliyor ondan düşündürdü olur mu gerçekten diye
girebilir ama indirdiğin siteye bağlı eğer crack atan kişi birde sadece o sürüm için server atarsa online girilir ama lisanslı kişiler ile beraber olamaz

Geri