1333mhz RAM'e OC yapmaya değer mi?

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,853
Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi. Ramlere OC yapsam ne değişir? Yapmam faydalı olacaksa nasıl yapacağım? H61 model anakart kullanıyorum. Bayramdan sonra 350w PSU kullanmaya başlayacağım. Sizce ne yapayım? Sistemi yükseltme durumum şuanda yok çünkü. (Konuyu 2.kere açıyorum yükseltme hakkım kalmadığı için, özür dilerim)

Ekler

• PC (1).webp
    PC (1).webp
    59.3 KB · Hit: 75
Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi. Ramlere OC yapsam ne değişir? Yapmam faydalı olacaksa nasıl yapacağım? H61 model anakart kullanıyorum. Bayramdan sonra 350w PSU kullanmaya başlayacağım. Sizce ne yapayım? Sistemi yükseltme durumum şuanda yok çünkü. (Konuyu 2.kere açıyorum yükseltme hakkım kalmadığı için, özür dilerim)
O sistemi RAM OC'si kurtaramaz üzgünüm. İlla faydası olur ama ne gibi faydaları olur pek bilgim yok. Takipteyim.

RAM frekansın oldukça düşüp. Ne kadar OC yaparsan yap yeterli düzeyde bir frekansa ulaşamazsın. Ama hiç yoktan iyidir tabi. OC yapmasını bilen birinden yardım alıp yap istersen. Sonuca göre geri alırsın işine gelmezse.

Taş çatlasın 1600 falan olur tahminimce. Belki 1800 küsür yapılır ki bunun için CL artmaya değmez.

Taş çatlasın 1600 falan olur tahminimce. Belki 1800 küsür yapılır ki bunun için CL artmaya değmez.
Ufak dropların önüne geçip gündelik kullanımdaki işlerimi yaparken olumlu bir fayda sağlar mı kanka sence?

Şu an kaç kullanıyorsun ki? Bayramdan sonra 350 w geçicem lafın beni bi' tık ürküttü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,454
Üyeler
189,616
Son üye
Aziz Kerem
Geri