savaşırken karışık değil sadece silahlar falan var kendin yapıyodun falan galiba i biraz karışık gelebilir ama oda değil benceOyun Karmaşık mı
zor olduğunu düşünmüyorum ben bile rahat oynayabiliyordumZor mu
aslında bu senin zevk almana bakar yada böyle oyunları sevmene steamde yorumları okurken herkes çok övüp bağımlısı olduğunu yazıyordu.Tamam oyun çok güzel ama ben bağımlısı olmadım mesela diğer oyunlar yüzündende 1 aydır falan oynamıyordum yer ihtiyacı duyduğum için bugün sildim.Sararmı
bende 8.5 saat var xdsavaşırken karışık değil sadece silahlar falan var kendin yapıyodun falan galiba i biraz karışık gelebilir ama oda değil bence
zor olduğunu düşünmüyorum ben bile rahat oynayabiliyordum
aslında bu senin zevk almana bakar yada böyle oyunları sevmene steamde yorumları okurken herkes çok övüp bağımlısı olduğunu yazıyordu.Tamam oyun çok güzel ama ben bağımlısı olmadım mesela diğer oyunlar yüzündende 1 aydır falan oynamıyordum yer ihtiyacı duyduğum için bugün sildim.
Bende çok oynamadım yani 8.5 saatlik bilgiyle yazıyorum.
bi yandanda düşük pclerde çalıştığına şaşırıyorum yani grafiklerde iyi ben o oyunda 120 144 fps almışsın kötü pcle ve hikayesi flnda var o yüzden saracağını düşünüyorum birde oyunun kapağı mor olmuş yeni event mi var?savaşırken karışık değil sadece silahlar falan var kendin yapıyodun falan galiba i biraz karışık gelebilir ama oda değil bence
zor olduğunu düşünmüyorum ben bile rahat oynayabiliyordum
aslında bu senin zevk almana bakar yada böyle oyunları sevmene steamde yorumları okurken herkes çok övüp bağımlısı olduğunu yazıyordu.Tamam oyun çok güzel ama ben bağımlısı olmadım mesela diğer oyunlar yüzündende 1 aydır falan oynamıyordum yer ihtiyacı duyduğum için bugün sildim.
Bende çok oynamadım yani 8.5 saatlik bilgiyle yazıyorum.
oyunu ben geçen sene biraz oynamıştım tek hatırladığım şey optimizasyonun iyi olmasıWarframe İle İlgili Sorularım:
Oyun Karmaşık mı
Zor mu
Optimizasyon Nasıl
Yeni Neler var
P2W
Sararmı
Mekanikler vuruş hissayatı oynanış nasıl
(edit: oyunu önceden çok az oynadım)
aynen o yüzden şu an afk yım yazdım :@AdomSegat kanka youtubeden falanda bakabilirsin ben öyle yspmıştım incelemesi falan vardır illa.
Uzun Zamandır OynamayıyorumFPS oyunları oynuyorsan sarmaz çünkü yapay güçle savaşıyorsun Max güç her zaman aynı oluyor
Teşekkürler En Başta O Görevler Eşyalar vs. vs. Tutorial var değilmi ben yok diye hayırlıyorumOyun karmaşık değil zamanla öğrenebilceğin oyunlardandır Warframe, yani uzun vakit ayırman gerekecek. Oyun zor değil daha önce MMORPG oynamadıysan bile kolaylıkla öğrenebilirsin dediğim gibi zaman ayırman gereken bir oyun. Optimizasyonu güzel arkadaşımın CS:GO'da 20fps veren pcsinde düşük ayarlarda rahatlıkla oynayabildi kasma veya donma yaşamadı. Oyun kesinlikle P2W değil, gezegenlerdeki suikast görevlerinden düşen parçaları craftlayıp warframei elde edebilirsiniz veya Tenno Labaratuvarından. Prime Warframeleri Void Çatlağı görevlerinden parçalarını elde edebilirsiniz. Void çatlağı için gereken relicleri savunma görevlerinden elde edebilirsiniz. Aynı şeyler silah,kılıç vs içinde geçerli.Mekanik,vuruş hissayatı ve oynanışı gayet güzel.Gerek kitlesinin kalitesi,gerek oyun mekanikleri vuruş hissayatı ücretli oyunlarda bulamayacağınız kadar kalitelidir.
Vardı diye hatırlıyorum,bence vardır yoksa sorularınızı burda sorabilirsiniz veya youtubeda yeni başlayanlar için rehber vs var bakabilirsiniz.Uzun Zamandır Oynamayıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler En Başta O Görevler Eşyalar vs. vs. Tutorial var değilmi ben yok diye hayırlıyorum