bilgisayar oyun oynarken kapanıyor

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar i5 2400 ve rx570 ekran kartım ve Kule tipi fanım var dün bilgisayarı temizledim ve temizledikten sonra Bilgisayar kendiliğinden oyun oynarken kapanmaya başladı sıcaklık değerlerim çok yükseldi boştayken 70 derece sıcaklık değerlerini görüyorum kasanın yan kapağı yok kasanın kendine ait fanıda yok kasa değişmem şart mı
Not: 2 senedir aynı şekilde kullanıyorum ilk kez başıma geldi

Termal macunu yeniledin mi?

Arkadaşlar i5 2400 ve rx570 ekran kartım ve Kule tipi fanım var dün bilgisayarı temizledim ve temizledikten sonra Bilgisayar kendiliğinden oyun oynarken kapanmaya başladı sıcaklık değerlerim çok yükseldi boştayken 70 derece sıcaklık değerlerini görüyorum kasanın yan kapağı yok kasanın kendine ait fanıda yok kasa değişmem şart mı
Not: 2 senedir aynı şekilde kullanıyorum ilk kez başıma geldi
Fanını kontrol et istersen, montajı hatalı olunca ısınma yapabiliyor. Eğer PC windows hatası/mavi ekran vermeden direkt kapanıyorsa kısa devre veya psu yetmezliği olabiliyor. Temizlik yaparken ellediğin parçalara bir göz at ne yaptığını bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum.
Bir de başlata event viewer yazıp önemli yazan erorları incele hatta buraya ss atarsan daha iyi olur

Fanını kontrol et istersen, montajı hatalı olunca ısınma yapabiliyor. Eğer PC windows hatası/mavi ekran vermeden direkt kapanıyorsa kısa devre veya psu yetmezliği olabiliyor. Temizlik yaparken ellediğin parçalara bir göz at ne yaptığını bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum.
Bir de başlata event viewer yazıp önemli yazan erorları incele hatta buraya ss atarsan daha iyi olur
Direkt kapanıyor ama sadece oyun oynarken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar var

Ekler

• hata.PNG
    hata.PNG
    7.3 KB · Hit: 40
Direkt kapanıyor ama sadece oyun oynarken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar var
O hatanın üstüne tıkla açıklaması yazıyor, id vb. Bir de pencerenin tamamını atarsan daha iyi olur. Açıklamana göre psu yetmezliği oluşmuş gibi geliyor. Yakın zamanda ssd ram gibi yükseltmeler yaptın mı?

O hatanın üstüne tıkla açıklaması yazıyor, id vb. Bir de pencerenin tamamını atarsan daha iyi olur. Açıklamana göre psu yetmezliği oluşmuş gibi geliyor. Yakın zamanda ssd ram gibi yükseltmeler yaptın mı?
hiç bir şey yapmadım verdiği tarihler ve saatler pc yi temizleyip tekrar taktıktan sonra ram i takmayı unutmuştum o yüzden kendini açıp tekrar kapatıyordu o yüzden oldu açıklamasında yazan "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir." bu metne göre söylüyorum. Herhangi bir yükseltme yapmadım 2 senedir aynı şekilde kullanıyorum 460 w psu var gamepower ın istersen sistemin tamamını yazabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri