TYT'de sorular çalındı iddiası

Türkiye eğitim sistemi ciddi şekilde sıkıntılı her sene sınav soruları çalınıp duruyor tabi yersen çoğu genç eğitim sisteminden memnun bile değil hatta o kadar kötü ki bir öğrenciye parti denildiği zaman ilk akla gelen siyasi partiler oluyor adam eğlence anlamında kullanılan manasını bile bilmiyor düşün artık

Aynen sicile işliyor yanlış değilsem.
insanlar gaza gelip çok şey sallıyor ama bu yazdıkları yüzünden çok uğraşabilirler haberleri yok bence bu tarz konular bu forumda açılmamalı kimsenin başı yanmasın

Sınav sorularını araştırıp,bulup sınavda işaretlerken olur gibi

Katarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.

Düzenleme = Katarlı askeri doktorlara veriliyormuş.
Fakat bu bir şeyi değiştirmiyor.
askeri anlaşma knk bu bizde onlardan bir şey alıyoruz bu işler böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.

Alıntıyı görüntüle

Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?

Video linki.
dün bir yerde bir yorum gördüm bu çocuk 10 ile 15 arası sorular için yapmıştır tutan haricinde silmiştir demişti bu daha mantıklı geldi biri de geçen yılın birincisi demiş soru sıraları demek ki aynı oluyormuş dedi

askeri anlaşma knk bu bizde onlardan bir şey alıyoruz bu işler böyle
YAV ANLIYORUM DOSTUM DÜZENLEME OLARAK YAZMIŞIM ZATEN
NEDEN KIZGIN ATIYORSUN?
ADAM GİBİ OKUYUN YETER ARTIK
HER ÖNÜNE GELEN BİR ŞEY SÖYLÜYOR
DİĞER SAYFALARI DA OKUYUN

Sınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.

Alıntıyı görüntüle

Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?

Video linki.
her sene böyle bir muhabbet oluyor banko

Katarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.

Düzenleme = Katarlı askeri doktorlara veriliyormuş.
Fakat bu bir şeyi değiştirmiyor.
olum varya beyin göçmüş sizden , herseye sazan gibi atliyorsunuz , bide duzeltme deyip bu virseyi degiştirmez demissin , evet değistrimez senin her turli yala habere inandiğini

Geri