sünnet düğününde ne yapabilirim ?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
herkese merhabalar hafta ya cumartesş sünnet düğünü var öncesinde de düğünde ne yapmalıyım diye açmıştım ama düğünün ortasında açmıştım şimdi de 1 hafta önceden açmak istedimsünnet düğününde ne yapabilirim ? (ben sünnet olmucam oldum xD)

herkese merhabalar hafta ya cumartesş sünnet düğünü var öncesinde de düğünde ne yapmalıyım diye açmıştım ama düğünün ortasında açmıştım şimdi de 1 hafta önceden açmak istedimsünnet düğününde ne yapabilirim ?
Telefon oyun indir oyun oyna (kulaklık götürmeyi unutma) veya film video falan indir

herkese merhabalar hafta ya cumartesş sünnet düğünü var öncesinde de düğünde ne yapmalıyım diye açmıştım ama düğünün ortasında açmıştım şimdi de 1 hafta önceden açmak istedimsünnet düğününde ne yapabilirim ?
Erkek Aslan Gibi Avına Yaklaş Ve Onu Kap Derim Ben.

yarısı gitti mi diye sünnet olana sor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erkek Aslan Gibi Avına Yaklaş Ve Onu Kap Derim Ben.
bruh o.O2

yat yatağa bekle oyun oyna ve para verin lan diye bağır

Geri