RDR 2 oyun güzel görünmüyor.

YavuzZX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Arkadaşlar rdr 2 1080p ultra ve high ağırlıklı grafik ayarlarında bile videolardaki gibi görünmüyor karakterin yüzü nerdeyse piksel piksel görünüyor. etraf da hakika falan görümüyor gta 5 de var ve gtanın grafikler, net bir şekilde daha güzel görünüyor. neden böyle? kendi ayarlarınızı atar mısınız deniyeceğim. oyun çok güzel ama böyle şeyler olunca oyundan çok soğudum

İmzamdaki sistemimde 1080P Ultra ayarlar MSAA falan full de oynuyorum Taş Gibide grafikleri var

Arkadaşlar rdr 2 1080p ultra ve high ağırlıklı grafik ayarlarında bile videolardaki gibi görünmüyor karakterin yüzü nerdeyse piksel piksel görünüyor. etraf da hakika falan görümüyor gta 5 de var ve gtanın grafikler, net bir şekilde daha güzel görünüyor. neden böyle? kendi ayarlarınızı atar mısınız deniyeceğim. oyun çok güzel ama böyle şeyler olunca oyundan çok soğudum
1 Monitörün kaç p?
2 Oyun kasıyorsa sana öyle gelmiş olabilir.

Bu arada rx580 ile o oyunu ultrada oynayamazsın.

1 Monitörün kaç p?
2 Oyun kasıyorsa sana öyle gelmiş olabilir.
Monitör 1080p oyun kasmıyor 50 fps falan alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada rx580 ile o oyunu ultrada oynayamazsın.
yalan mı söyüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzamdaki sistemimde 1080P Ultra ayarlar MSAA falan full de oynuyorum Taş Gibide grafikleri var
grafiklerin kötü olmadığını bende biliyorum bende niye böyle görünüyor diyorum hemen savunma moduna geçme

O kart ile 1080p ultra ayarlar ile oynayamazsın. Oyun kastığı için sana öyle gelmiştir.

resolution scale diye bir ayar varsa ordan 100 e alman gerekebilir. Warzone da da vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri