Arkadaşlar valorant dereceli maçın ortasında pc kapandı ve açılırken anakart markasının yazısında kaldı 5 dk giremedim ve 7 gün ceza yedim bilerek çıkmaıdm nasıl açtırırım cezamı ?
Arkadaşlar valorant dereceli maçın ortasında pc kapandı ve açılırken anakart markasının yazısında kaldı 5 dk giremedim ve 7 gün ceza yedim bilerek çıkmaıdm nasıl açtırırım cezamı ?
Açtıramazsın. Asla ilgilenmiyor, görmezden geliyorlar. Ben kendi hataları yüzünden 7 gün ban yedim. Ticket attım. Sadece geçiştirdiler ve bir daha da dönüş yapmadılar.
Açılmıyor, beklemek mecburi. Valorant'ta her konuda çok ciddiler, hiç sarkıtmıyorlar kuralları. LoL'de eskiden ticket attığım zaman, her maç 20 dakika bekleme cezasını kaldırıyorlardı 1 seferlik falan da burada imkansız gibi bir şey.
Açılmıyor, beklemek mecburi. Valorant'ta her konuda çok ciddiler, hiç sarkıtmıyorlar. LoL'de eskiden ticket attığım zaman her maç 20 dakika bekleme cezasını kaldırıyorlardı 1 seferlik falan da burada imkansız gibi bir şey.
Açtıramazsın. Asla ilgilenmiyor, görmezden geliyorlar. Ben kendi hataları yüzünden 7 gün ban yedim. Ticket attım. Sadece geçiştirdiler ve bir daha da dönüş yapmadılar.
Hocam liginiz biraz üst lig olsun merak etmeyin bakıyorlar. Mesela immortal dereceli maçta bir hile gelirse direkt bakıp oyunu durduruyorlar. Ama gold maçta bakmıyorlar. Sadece derece yüksek olunca bakıyorlar.
Demek ki herkesi algılayıp ceza vermeyecek bir sistemleri yok. Çoğu insan da savunup savunup duruyor. Sonra itiraz ediyorlar. Riot Game'in hiçbir oyununun, para kazanmak dışında oynanabilir bir tarafı yok. Hiç zevk vermiyor mental ve zaman kaybı normal oyuncular için. Hiçbir oyununu oynamıyorum ve çok mutluyum. Cidden şu Riot oyunlarını bırakmaya çalışın, fazla can sıkıcılar. Vanguardları var güya , banladıkları tüm oyuncular manuel incelemenin ardından ban yiyor ve üstüne donanım banı yiyor donanım banı sayesinde oyuncular oyuna giremiyor daha. Üst seviye güvenlik yöntemleride vanguard sayesinde bilgisayarının tüm id ve ip adreslerini alıp manuel inceleme ile ban atıp üstüne donanım banı atarak oyuncuları uzaklaştırmak. Sonra güvenlik sistemlerinin üst düzey olduğunu falan öne sürüyorlar. Tırt bir şirketin tırt bir oyunu. Kim ne derse desin leş bir firma benim gözümde, her konuda.
Hocam liginiz biraz üst lig olsun merak etmeyin bakıyorlar. Mesela immortal dereceli maçta bir hile gelirse direkt bakıp oyunu durduruyorlar. Ama gold maçta bakmıyorlar. Sadece derece yüksek olunca bakıyorlar.
Demek ki herkesi algılayıp ceza vermeyecek bir sistemleri yok. Çoğu insan da savunup savunup duruyor. Sonra itiraz ediyorlar. Riot Game'in hiçbir oyunu para kazanmak dışında oynanabilir bir tarafı yok. Hiç zevk vermiyor ve mental ve zaman kaybı normal oyuncular için. Hiçbir oyununu oynamıyorum ve çok mutluyum. Cidden şu Riot oyunlarını bırakmaya çalışın, fazla can sıkıcılar.
Riot'u topluluk ile iletişim açısından bende sever, başarılı bulurdum. CSGO'dan Valorant'a geçme sebeplerimden hile korumasının ardından bu durum geliyordu. Fakat bu son zamanlarda yaptıkları aşırı saçma.
Hocam böyle bir şey yok? Hepsine sistem bakıyor. Yani Vanguard.
Örneğin bir yayıncı, Riot'ta tanıdığı olduğu ve bilinir olduğu için yayında karşısına gelen hileciyi yayını kanıt göstererek el ile banlatabilir, bunun dışında asla el ile maç durdurmadır incelemedir böyle bir şey yok.