bileşenler
ssd Crucial 500 GB P2 CT500P2SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD
işlemci i7 10750h
ekran kartı 1650 ti
hocam fotosunu attımHocam aynı kart bende de var furmark testinin ayarlarını söyler misiniz aynısını bende yapacam
1080p çözünürlük anti alising 0 daydı demihocam fotosunu attım
hocam 8x msaa1080p çözünürlük anti alising 0 daydı demi
ve fullscreenyok
hocam 8x msaa
Hocam gtx1650Ti dan bahsediyoruz 8xmsaa da o fpsyi vermesi imkansız emin misiniz birdaha kontrol edin istersenizyok
hocam 8x msaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve fullscreen
evet hocamHocam gtx1650Ti dan bahsediyoruz 8xmsaa da o fpsyi vermesi imkansız emin misiniz birdaha kontrol edin isterseniz
Hocam imkansız ona inanmadım açıkcası. Bendeki de 1650ti 1080pde anti alising kapalıyken 53 fps veriyor seninki nasıl fazla veriyor onu öğrenmeye çalışıyorum.evet hocam
hocam turbo mod acık benim bilgisayarım birde 17.3 inç onunda farkı vardır benceHocam imkansız ona inanmadım açıkcası. Bendeki de 1650ti 1080pde anti alising kapalıyken 53 fps veriyor seninki nasıl fazla veriyor onu öğrenmeye çalışıyorum.
Turbo modu bilemem benim laptop lenovo marka. Ama ekran inçiyle hiç bi alakası yoktur.hocam turbo mod acık benim bilgisayarım birde 17.3 inç onunda farkı vardır bence
hocam ben monster kullanıyorum isterseniz ekran kaydını atayımTurbo modu bilemem benim laptop lenovo marka. Ama ekran inçiyle hiç bi alakası yoktur.
testi yapıp çekeyimhocam ben monster kullanıyorum isterseniz ekran kaydını atayım