Windows 11'e geçilir mi?

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Merhabalar, Windows 11 biliyorsunuz beta sürümü olarak çıktı. Sizde geçmeli miyim? Bilgisayara zaten format atacağım. Atarken temelli Windows 11'e geçeyim mi sizce? Bir de, Windows 11 beta sürümünü kurarsam Windows Update ile birlikte tam sürümüne formatsız geçebilir miyim? Ayrıca driver konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartım RX 570.

Merhabalar, Windows 11 biliyorsunuz beta sürümü olarak çıktı. Sizde geçmeli miyim? Bilgisayara zaten format atacağım. Atarken temelli Windows 11'e geçeyim mi sizce? Bir de, Windows 11 beta sürümünü kurarsam Windows Update ile birlikte tam sürümüne formatsız geçebilir miyim? Ayrıca driver konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartım RX 570.
Format atacaksan deneyebilirsin. Formatsız geçersin, driver de sorun yaşama ihtimalin var.

Windows 11 bir beta sürümü olduğu için hatalar olucaktır ve her hafta büyük güncellemeler gelicektir windows 11 kullanıcaksan bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Windows 11 bir beta sürümü olduğu için hatalar olucaktır ve her hafta büyük güncellemeler gelicektir windows 11 kullanıcaksan bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Sorun yok hocam benim için. Zaten genelde internette surf yapan birisiyim. Arada bir Discord da arkadaşlarımla konuşurum. Onun dışında bir şey yapmıyorum zaten.

ben daha geçmeyi düşünmüyorum
cunku tonla guvenlik açıkları, mavi ekranlar vb.. sorunlar cikacak yine.
bir süre daha Windows10 dayım

biyara insider sürümü yüklemiştim yeşil ekran almıştım insider ile windows 11 e geçşem gine yeşil ekran falan ekranın yanıp sönmesi gibi bişeler olurmu RAM 4GB kullanılabilir 3,39GB boş alan 57GB

Çıkmadı. Sadece İnsider üyesi olanlar kullanabiliyor. Yani herkese açık değil.
Hocam temel olarak yazılım çıktı. İnsider üyesi olarak indirdim fakat Windows Update'den indirdim. Yani herhangi bir İSO dosyası indirip yüklemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,070
Üyeler
194,111
Son üye
Conquer26
Geri