GTA 6 2025 YILINDA ÇIKABİLİR!

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,530
Haberin doğruluk payını bilemem. Aşağıda ki kaynaklardan bilgi edindim.

Haberin kısa özeti şu. Rockstar çalışanların refahına önem veriyormuş ve oyun bu yüzden geç çıkacakmış. Bence yaptıkları iyi bir şey. Söz konusu Rockstar olunca oyunun ne kadar iyi olacağından şüphem yok. Geç olsun ama güç olmasın mantığı ile hareket ediyorlar.

hype kalmaz ki 4 seneye koskoca firma 10 senede devam oyunu çıkaramıyor mu

2017 demişlerdi 2025 oldu 😀😀
Bu Rockstar. Başka bir oyun firması olsa kızardım ama çıkardığı oyunların kalitesi belli. O yüzden her oyunu geç çıkıyor en iyisini yapmak adına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bal gibi de Hype kalır. Oyun dünyasının en büyük Hype ına sahip olacak bak görürsün.

Dediğiniz saçmalık. Çıktığı yılın en iyi oyunlarını üreten bir firma yılda bir oyun mu basacak?
GTA 6 1 yıl civarından beri yapılıyor. Daha iskelet aşamasında bile değil. Anca hikayeyi yazmışlardır.
Daha bu oyun PS5 XSX ve XSS için optimize edicelecek. Mükemmel de olmalı. Online yapacaklar daha oyuna. O da mükemmele yakın olmalı.
Sözlerinizi tekrar gözden geçirin. Oyun yapmak kolay bi' iş değil. Özellikle Mükemmel oyun yapmak isteyen bir firma iseniz.

Bu Rockstar. Başka bir oyun firması olsa kızardım ama çıkardığı oyunların kalitesi belli. O yüzden her oyunu geç çıkıyor en iyisini yapmak adına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bal gibi de Hype kalır. Oyun dünyasının en büyük Hype ına sahip olacak bak görürsün.
çıkınca herkes oynar zaten koskoca gta 6 ama soğuyan insanlar olur ben soğurum mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri