her yıl oyun çıkartsın demedim ki kendi adıma konuştumDediğiniz saçmalık. Çıktığı yılın en iyi oyunlarını üreten bir firma yılda bir oyun mu basacak?
GTA 6 1 yıl civarından beri yapılıyor. Daha iskelet aşamasında bile değil. Anca hikayeyi yazmışlardır.
Daha bu oyun PS5 XSX ve XSS için optimize edicelecek. Mükemmel de olmalı. Online yapacaklar daha oyuna. O da mükemmele yakın olmalı.
Sözlerinizi tekrar gözden geçirin. Oyun yapmak kolay bi' iş değil. Özellikle Mükemmel oyun yapmak isteyen bir firma iseniz.
Eğer 3 yıl sonra çıkarsa 1650 li ekran kartlarında bile zorlanır diye düşünüyorum. 1660 la hala oynanabilir bence. Sadece tahmin ama bilemeyiz tabi.sistemim kaldırır mı acaba
O zaman sizin görüşünüz çoğunluğa göre farklı.her yıl oyun çıkartsın demedim ki kendi adıma konuştum
Kaldırmazsa Rockstar'ın ofisini basarsın Johny abi.sistemim kaldırır mı acaba
GTA 6'yı yapan Rockstar yalnız. Her oyunu döneminin baş yapıtı oluyor. CDPR yapsa bende de bir heyecan olmaz ama Rockstar kalitesi ortada.Hiç beklentim yok. Cyberpunk çok iyi çıkacak denirken ben kötü çıkacak diyordum ve kötü çıktı. Ayrıca GTA serileri vana göre değil.
Unutmazsanız ya her sene 2 kere çıkıyor zatenÇıkmasın anasını satayım, bekle Allah bekle. Oynayacağımdan da değil ha, oynayacaklar için çok darlayıcı bir konu yani. Neyse, 2025'e kadar zaten oyunu unuturuz.
Rdr2 için İlk oyundan farklı ne yapabilirler diyordum bana çok güzel cevap verdiler.Hiç beklentim yok. Cyberpunk çok iyi çıkacak denirken ben kötü çıkacak diyordum ve kötü çıktı. Ayrıca GTA serileri vana göre değil.
Rockstar Games i ben pek sevmiyorum. Çıktığı gibi 7 8 yaşındaki çocuklardan Hype yiyecek sonra herkes almak isteyecek. Gta 5 gibi. 7 8 yaşında bir çocuğa en iyi Grafikli oyun diye sorsan GTA 5 der. Çünkü GTA serisinden başka seri bilmezler.GTA 6'yı yapan Rockstar yalnız. Her oyunu döneminin baş yapıtı oluyor. CDPR yapsa bende de bir heyecan olmaz ama Rockstar kalitesi ortada.