gece uyurken salondan odama gitmişim

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
agalar selamlar
gece birdenbire sanırım uykuya daldım ve hep bu oluyor ve uyumayada çalışmadım birdenbire oldu(salondayken)
ve sicak diye odamdan salona gittim orda olan üsteki gibi
sabah uyandığımda odamda yatakdaydım neden oldu simdi bu

Uyku sersemi tuvalet için kalktıktan sonra salona gitmek yerine direk yatağınıza gitmiş olabilirsiniz.

Uyurgezerlik mi var yoksa ?
ben bi kere gece yatağımdan kalkıp bilgisayarı açıp lole girmişim , uyandığımda maç sonu ekranı vardı , 40-0 Yasuo oynamışım :cool:(!)

Uyku sersemi tuvalet için kalktıktan sonra salona gitmek yerine direk yatağınıza gitmiş olabilirsiniz.
hayır direkt salona gittim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyurgezerlik mi var yoksa ?
ben bi kere gece yatağımdan kalkıp bilgisayarı açıp lole girmişim , uyandığımda maç sonu ekranı vardı , 40-0 Yasuo oynamışım :cool:(!)
ilk defa oluyor

hayır direkt salona gittim
Anlamadınız herhalde dediğimi.
Gece uyurken uyanıp tuvalete gitmiş ordanda yatağınıza gitmiş olabilirsiniz ve hatırlamazsınız bunu uyku sersemi olduğunuz için.

Anlamadınız herhalde dediğimi.
Gece uyurken uyanıp tuvalete gitmiş ordanda yatağınıza gitmiş olabilirsiniz ve hatırlamazsınız bunu uyku sersemi olduğunuz için.
uyumamıştım hocam

sabah 4'de yattım uyudum birden bire
sabah 4de birden uykunuz gelip yatmış olabilirsiniz. Bendede çok oluyor. Bu günde oldu mesela bende.
Gayet ayıktım birden uyumuşum. Oluyor o tarz şeyler. Bende çok oluyor mesela.

agalar selamlar
gece birdenbire sanırım uykuya daldım ve hep bu oluyor ve uyumayada çalışmadım birdenbire oldu(salondayken)
ve sicak diye odamdan salona gittim orda olan üsteki gibi
sabah uyandığımda odamda yatakdaydım neden oldu simdi bu
Bence böyle şeyler olabilir.Bende bu tarz şeyler yaşıyorum.Ailem uykudan uyanıp sürekli kendimle konuştuğumu söylüyor:).Geçenlerdede uykudan bağırarak kalkmışım ama pek hatırlamıyorum.

sabah 4de birden uykunuz gelip yatmış olabilirsiniz. Bendede çok oluyor. Bu günde oldu mesela bende.
Gayet ayıktım birden uyumuşum. Oluyor o tarz şeyler. Bende çok oluyor mesela.
salondan neden odama gittim ben oda sicak salon esiyodu

Geri