Kuryede kalıyorArkadaşlar papara black kart sipariş verdim. Kartın başvurusu daha yeni onaylandı. Perşembe günü köye gideceğim bayramın son günü döneceğim. O sırada evde kimse olmayacak. Papara kart gelirse ne olur?
Kuryede kalıyor
Geri gidecek bir daha alman gerekecek.
Komşuya felan bırakmıyorlar imzan lazım. Tc lazım.
O zaman müşteri hizmetlerini arayıp iptal edeyim. Sonra tekrar veririm.Kargo takibinden kuryeye ulaşın alt yada üst komşuya versin
Bana aynısı oldu ertesi gün bir daha geldi.Agt kargonun o kadar şikayeti olduğu için sanmıyorum öyle bir şey olacağını![]()
Lazım değil adam benim elime verdi gitti imza tc bir şey istemedi.Geri gidecek bir daha alman gerekecek.
Komşuya felan bırakmıyorlar imzan lazım. Tc lazım.
Agt kargo ile gelirse adamın kafası rahat zaten bayram sonunda kadar imkanı yok gelmezAgt kargonun o kadar şikayeti olduğu için sanmıyorum öyle bir şey olacağını![]()
Bende istedi TC İmza felan her şeyi istedi aga.Lazım değil adam benim elime verdi gitti imza tc bir şey istemedi.
Lazım değil adam benim elime verdi gitti imza tc bir şey istemedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Agt kargo ile gelirse adamın kafası rahat zaten bayram sonunda kadar imkanı yok gelmez![]()
Valla şimdi paparayı aradım. Dün aradığımda daha onaylanmadı onaylandıktan sonra arayın dediler. Bugün onaylandı ve az önce aradım. Kargoya verildiği zaman arayın dediler. Bana teslim edildiğinde arayacağım herhalde.Bende istedi TC İmza felan her şeyi istedi aga.