Yeni hdd aldım ve onu biçimlendirdim ama direk olmadı bekledim sonra da aptalca pc res attım. Pc açıldıktan sonra da windows ve biosa hiç bir türlü giremedim. Hdd ye bağlı olan satayı çekince eski haline döndü. Ben bu hdd yi nasıl kullanabilirim.
HDD'yi brick etmişsin. Güvenli mod ile başlat tekrar biçimlendir.Yeni hdd aldım ve onu biçimlendirdim ama direk olmadı bekledim sonra da aptalca pc res attım. Pc açıldıktan sonra da windows ve biosa hiç bir türlü giremedim. Hdd ye bağlı olan satayı çekince eski haline döndü. Ben bu hdd yi nasıl kullanabilirim.
İlk taktığımda sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendirden yeni basit birim biçimlenirden yaptım bekledim genelde anında olurdu olmadı bende salakça işte pc resledim.Dostum aldığın HDD yi nerede biçimlendirdin ?
Beklemen gerekiyor dostumİlk taktığımda sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendirden yeni basit birim biçimlenirden yaptım bekledim genelde anında olurdu olmadı bende salakça işte pc resledim.
Satayı geri taktım gene açılmadı siyah ekran sonra satyı çektim resledim güvenlide açtı tabi sonra satayı takınca görmedi.HDD'yi brick etmişsin. Güvenli mod ile başlat tekrar biçimlendir.
HDD'yi takınca güvenliye girmiyor mu?Satayı geri taktım gene açılmadı siyah ekran sonra satyı çektim resledim güvenlide açtı tabi sonra satayı takınca görmedi.
Hdd yi takınca direk açılmıyor siyah ekran direk. İlk başta windowsta hani disk tarar gibi yanda - yanıp söner ya 20 snye fln yanıp sonuyor sonra siyah ekran tamamen.HDD'yi takınca güvenliye girmiyor mu?
BIOS'a da giremiyorsun o zaman. Yani ikinci HDD'yi bağlayacaksın. Zaten hazır Windows kurulu HDD takılı doğru mu anladım.Hdd yi takınca direk açılmıyor siyah ekran direk. İlk başta windowsta hani disk tarar gibi yanda - yanıp söner ya 20 snye fln yanıp sonuyor sonra siyah ekran tamamen.
Yeni hdd takılı olunca biosa yada windowsa girilmiyor direk siyah ekran. Windows ssd de kurulu ve 1 taneden önceden hdd var onlarda prob yok ama işte başta dediğim gibi yeni hdd nin satasını takınca siyah ekran direk.BIOS'a da giremiyorsun o zaman. Yani ikinci HDD'yi bağlayacaksın. Zaten hazır Windows kurulu HDD takılı doğru mu anladım.
BIOS ayarlarını default yapıp denedin mi ?Yeni hdd takılı olunca biosa yada windowsa girilmiyor direk siyah ekran. Windows ssd de kurulu ve 1 taneden önceden hdd var onlarda prob yok ama işte başta dediğim gibi yeni hdd nin satasını takınca siyah ekran direk.