Bakicamlogitechin başaralı gamepadlari var bakabilirsin.
monster pusat v3'de sırıtmaz
KNk yurt dışından gelmesi uzun sürer vergi felan ugrasamam korkuyok o yüzden 400 TL'ye kadar cikabilir 450 tl felanda olurYurt içinden bu
Yurt dışından bunu önerenler var![]()
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
![]()
GameSir G4 Pro Bluetooth Oyun Denetleyicisi 2.4 GHz Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı için Apple Arcade ve MFi Oyunu Xbox Bulut Oyun - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
forum.donanimarsivi.com
Yazdığım şeye bakın hocamBakicam
KNk yurt dışından gelmesi uzun sürer vergi felan ugrasamam korkuyok o yüzden 400 TL'ye kadar cikabilir 450 TL felanda olur
Dualsense ps5 kolu değil mi la bende düşundüm ama xbox 9.nesil kolu aklima geldi almak steamle felan uyumlu diye dualsense de olur bağlanma felan konusunda sıkıntı yaratırmı dualsensenin titrseimi felan çok güzel ya belki bunu alirim ama bir sıkıntı olmaz dimi dedim gibi baģlanmada felan her oyunda call of duty de felan uyumlu calisir dimi yoksa olmadi xbox alirim son nesil ayni fiyat zatenKi benim önerim bu fiyat bandında gerçekten de maalesef düzgün gamepad yok yani F710 oyuncak gibi duruyor bana sorarsanız
Ben gittim bütçemi biraz daha arttırıp Dualsense aldım
Rehber - Her Şeyiyle Dualsense Nasıl Bilgisayarda Kullanılır? Adaptive Triggers Dahil
Dostlar selam bilgisayarda bir kontrolcü arıyordum ve Dualsense almaya karar verdim Neden almaya karar verdim? çünkü ilerde kesinlikle PS5 alacağımı düşünüyorum ve fiyatı düşürmek amacıyla ilerde tek kol alırım ve ucuza alırım diye düşündüm Neyse rehbere geçelim teşekkürler Bluetooth Nasıl...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazdığım şeye bakın hocam
Dualsense bir çok oyunda çalışıyor bir program sayesinde konunun en altında ki konuda bahsettimDualsense ps5 kolu değil mi la bende düşundüm ama xbox 9.nesil kolu aklima geldi almak steamle felan uyumlu diye dualsense de olur bağlanma felan konusunda sıkıntı yaratırmı dualsensenin titrseimi felan çok güzel ya belki bunu alirim ama bir sıkıntı olmaz dimi dedim gibi baģlanmada felan her oyunda call of duty de felan uyumlu calisir dimi yoksa olmadi xbox alirim son nesil ayni fiyat zaten
anladım peki titreşimler ps5 deki gibi iyi çalışıyor mu pc deDualsense bir çok oyunda çalışıyor bir program sayesinde konunun en altında ki konuda bahsettim
Crysis 2'de vs Oride oynuyorum
XBox kontrolcüsü olarak gösteriyorum
XBox konsolu almayacağım için kontrolcüsünü almak istemedim
knk bide bluetooh diyor benim anakartımda bluetooh var mı ki b450m s2hDualsense bir çok oyunda çalışıyor bir program sayesinde konunun en altında ki konuda bahsettim
Crysis 2'de vs Oride oynuyorum
XBox kontrolcüsü olarak gösteriyorum
XBox konsolu almayacağım için kontrolcüsünü almak istemedim
Dostum ben bluetooth dongle ile beraber aldım kolu titreşimler her oyunda çalışmıyor steamin tam kontrolcü desteği olan oyunlarda çalışıyoranladım peki titreşimler ps5 deki gibi iyi çalışıyor mu pc de
xbox alsam alıcağımda bu https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_mıcrosoft-xbox-wireless-oyun-kumanda-mavi-9-nesil-1211851.html
ben xbox koluna biraz alışık olduğum için
knk bide bluetooh diyor benim anakartımda bluetooh var mı ki b450m s2h
Ussta direk logitech300-350 belki 400 de olabilir gamepad önerisi istiyorum steamden pes2021 ile forza horizon 4 alıcamda oynamak için
Kablosuz olursa iyibolur
ama bişey sorcam kablosuz bir şekilde xbox kolu alsamda illa ek bir şey mi almam lazım benim anakartta bluetooh yokmuşDostum ben bluetooth dongle ile beraber aldım kolu titreşimler her oyunda çalışmıyor steamin tam kontrolcü desteği olan oyunlarda çalışıyor
XBox kolunu alsan daha mantıklı o zaman bu arada
Evet dostumama bişey sorcam kablosuz bir şekilde xbox kolu alsamda illa ek bir şey mi almam lazım benim anakartta bluetooh yokmuş