Neler Yeni

gamepad önerisi 500-600TL

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,769
İsim
Taha yücel
Evet dostum
Hem XBox için hem bluetooth dongle hemde bence Pil şarj istasyonu alman lazım yoksa sürekli pile para verirsin o şarj istasyonuda 110TL civarında baya masraf yani
:( ama xboxı kablolu ile bağlasam çalışır o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet dostum
Hem XBox için hem bluetooth dongle hemde bence Pil şarj istasyonu alman lazım yoksa sürekli pile para verirsin o şarj istasyonuda 110TL civarında baya masraf yani
f710 nasıldır

Evet dostum
dongle iyi iş görürmü

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
:( ama xboxı kablolu ile bağlasam çalışır o zaman

f710 nasıldır

dongle iyi iş görürmü
Benim aldığım dongle 100TL ben aldım herhangi bir sorun çıkmadı
F710 iyi olabilir hocam ama benim gözüme dandik oyuncak gibi geldi ondan almadım onun kendisinin içinden dongle çıkıyor heralde.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,769
İsim
Taha yücel
F710 iyi olabilir hocam ama benim gözüme dandik oyuncak gibi geldi ondan almadım onun kendisinin içinden dongle çıkıyor heralde.
evet çıkıyor da bence ben xbox kolu alim hem seviyorum kolu hemde alışığım bide dongle alim zaten ilerde xbox alma gibi bir imkanım olabilir bir düşüncem var iyi olur hem pillere alışcaz başka bişey yok kolu alalımda gerisini hallederiz ya

bu dongle takınca herhangi bir kurulum bişey yapıyomusun nasıl çalışıyor kaç metreye kadar çekiyor

knk bu alınır mı https://www.itopya.com/msi-gg-force...VoGa5eJu8n9wzcfGbzTYOdycnQkBTA6fUwb2hX9wwV5uk

buda videosu :

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
evet çıkıyor da bence ben xbox kolu alim hem seviyorum kolu hemde alışığım bide dongle alim zaten ilerde xbox alma gibi bir imkanım olabilir bir düşüncem var iyi olur hem pillere alışcaz başka bişey yok kolu alalımda gerisini hallederiz ya

bu dongle takınca herhangi bir kurulum bişey yapıyomusun nasıl çalışıyor kaç metreye kadar çekiyor

knk bu alınır mı https://www.itopya.com/msi-gg-force...VoGa5eJu8n9wzcfGbzTYOdycnQkBTA6fUwb2hX9wwV5uk

buda videosu :
Dongle dediğimiz şey PC'ye bluetooth getiriyor hocam başka bir şeyi yok
Kol hakkında bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,862
Üyeler
168,205
Son üye
Bay_heron