EKRAN KARTI NE SEÇMELİYİM

EkoOo

80+
Reaksiyon skoru
9
Yasaktan sonra pc toplamaya başlayacam. Ekran kartında nvida tercih eden biri olarak rtx 2060 mı 1660ti gaming x tarzı arasında çok büyük performans farkları varmı ? Yeni seri diye aklım 2060'a kayıyor. 3000-3300 filan geçemem ekran kartına verilecek para olarak

Rx5700xt alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha performanslı ama rtx teknolojisi yok haberin olsun

Yasaktan sonra PC toplamaya başlayacam. Ekran kartında nvida tercih eden biri olarak rtx 2060 mı 1660ti gaming x tarzı arasında çok büyük performans farkları varmı ? Yeni seri diye aklım 2060'a kayıyor. 3000-3300 filan geçemem ekran kartına verilecek para olarak
bence yasaktan sonrayı düşünmeyin çünkü dolar bi anda düşecek değil indirimleri takip edin ben dün bitane yakaladım bence bir anca toplamaya bakın

RTX 2060 daha iyi. Gaming X tarzı modeller çok pahalı oluyor, evet soğutması da çok iyi oluyor. Ancak ben olsam o modellere o kadar para bayılmazdım açıkçası. Gidip MSI RTX 2060 Ventus'da alsam aynı FPS'i verecek zaten.

Rtx 2060 alman daha iyi olacaktır fakat illa 1660 TI alacağım dersen yerine 1660 super alman daha uygun daha iyi olur 1660 TI ile 1660 super arasında çok bir fark yok çünkü.

yasaktan sonra kastım 4 günlük yasaktan sonra direk mağazadan almak. Geçenlerde internetten aldım 2 defa gidip geldiği halde sorunum devam etti

amd işlemcilerine hayranım ama ekran kartında bi türlü sevemedim

Yasaktan sonra PC toplamaya başlayacam. Ekran kartında nvida tercih eden biri olarak rtx 2060 mı 1660ti gaming x tarzı arasında çok büyük performans farkları varmı ? Yeni seri diye aklım 2060'a kayıyor. 3000-3300 filan geçemem ekran kartına verilecek para olarak
rtx 2060 iyi bence karantinada toplayın düşecek gibi durmuyor parçalar bayram indirimide var

Fiyatların biraz daha düşmesini bekleyebilirsiniz ya da RX5700XT bakmanızı öneririm ya da RTX 3000 serisini de bekleyebilirsiniz.

o kadar verebilirsen fiyatlar düşerse ya da indirim vs olursa 2060 super almaya bak mümkünse hazır OC'lu ya da galax olsun.
asfasbxc.webp

Sadece DX12 perofrmansı olarak bakarsan 2060'tan çok daha iyi.

yasaktan sonra kastım 4 günlük yasaktan sonra direk mağazadan almak. Geçenlerde internetten aldım 2 defa gidip geldiği halde sorunum devam etti

AMD işlemcilerine hayranım ama ekran kartında bi türlü sevemedim
Aynı fikirdeyim dostum bende mağazadan alma taraftarıyım. İnternetten alıp aylarca zulüm çekeceğime 3-5 fazla verir mağazadan alırım bir şey olursa giderim yüz yüze sorunumu hallederim.

Aynı fikirdeyim dostum bende mağazadan alma taraftarıyım. İnternetten alıp aylarca zulüm çekeceğime 3-5 fazla verir mağazadan alırım bir şey olursa giderim yüz yüze sorunumu hallederim.
bence toplanmış sekilde almassanız bir çilesi yok diye düşünüyorum çünkü toplamayı coğu bilgisayarcı yapıyor iyi fiyatlara parça parça alınca da en ucuz yerlerden alırsanız çok aşırı fiyat farkları da verilmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,512
Üyeler
197,487
Son üye
Kemikestt
Geri