Hiç bir şekilde program açamıyorum. Açıldıktan 2 saniye sonra kapanıyor. Malwarebytes da öyle. Taramada yapamıyorum. Ne yapmalıyım format mı tek çözüm? Elim kolum bağlandı. Ses düzey karıştırıcısı da açılmıyor.
Nasıl yapacağım?Windows'u güvenli modda başlatıp deneyin.
4 defa denedim.Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?
Denemediysen dene.
Nasıl yapacağım?
Nasıl yapacağım?
Bilgisayarı güvenli modda başlatarak bir antivirüs ile tarama yapmayı deneyin.Hiç bir şekilde program açamıyorum. Açıldıktan 2 saniye sonra kapanıyor. Malwarebytes da öyle. Taramada yapamıyorum. Ne yapmalıyım format mı tek çözüm? Elim kolum bağlandı. Ses düzey karıştırıcısı da açılmıyor.
Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği
Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin.support.microsoft.com
Windows+R basıp msconfig yazınca bir yer açılıyor ama donuyor ve kapanıyor.
Windows+R basıp msconfig yazınca bir yer açılıyor ama donuyor ve kapanıyor.Bilgisayarı güvenli modda başlatarak bir antivirüs ile tarama yapmayı deneyin.
Başlığı Değiştirin Yoksa Uyarı Alacaksınız .Hiç bir şekilde program açamıyorum. Açıldıktan 2 saniye sonra kapanıyor. Malwarebytes da öyle. Taramada yapamıyorum. Ne yapmalıyım format mı tek çözüm? Elim kolum bağlandı. Ses düzey karıştırıcısı da açılmıyor.
O zaman format atın gitsin.Windows+R basıp msconfig yazınca bir yer açılıyor ama donuyor ve kapanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Windows+R basıp msconfig yazınca bir yer açılıyor ama donuyor ve kapanıyor.