Şahsi düşüncemTanrı varsa tanrıyı kim yarattı?
soru mu sordum lütfen cevaplamanı bekliyorum.Cevabı olan basit sorular yerine lütfen zorlayıcı sorular sorun
kanka o zmaan anlamadığın bir şeye inanman saçma değil mi? bana öyle geliyor anlamadığım bir şeye inanmam şahsenŞahsi düşüncem
Çok düşündüm ama bir yerden sonra kafayı yiyorsun insanların beyni bunu anlicak kadar geniş kapasiteli değil bence
İnsanların beyni bu kadar geniş kapasiteli değil demek bir kaçış değil ama.Şahsi düşüncem
Çok düşündüm ama bir yerden sonra kafayı yiyorsun insanların beyni bunu anlicak kadar geniş kapasiteli değil bence
Bulabildiğim tek mantıklı cevap tanrının hep var olduğu bu soruyuda merak etmeye başladım.Tanrı varsa tanrıyı kim yarattı?
Kaçış değil evet ama hani bunun bir cevabı yok öyle olursa onu yaratanında yaratanı var diye gidiyorİnsanların beyni bu kadar geniş kapasiteli değil demek bir kaçış değil ama.
"Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele."Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
Bir parçanın açlıktan ölecek kadar fazla olduğuna inanmıyorum."Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele."
- Bakara, 155
Müslüman birine ne anlatırsan anlat dininden çıkmaz islama göre doğru olanda budur çünkü sorgulamak bile dinden çıkmakdır.Ateistler aklınızda olan bütün soruları sorun tanrının olmadığını bana kanıtlamaya çalışın
Ve Haşa kuranda ve islam dininde hata olduğunu düşündüğünüz kısımları yazın yarın hepsini babama sorucam ve soruları cevaplıycak kendisi kuranı çok fazla kez hatim etmiş ve hala da hatim eden birisi bilgisine güveniyorum kendi aramızda tartışma değil de sadece soru odaklı olsun not alıp yarın akşam hepsini sorup cevaplıycam
Doğal zenginlikleri hep sömürüldü ve gelişemediler kısaca, o yüzden açlar. Başka bir açıklaması olamaz.Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)