!Ateistler Toplanın!

Cevabı olan basit sorular yerine lütfen zorlayıcı sorular sorun
soru mu sordum lütfen cevaplamanı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsi düşüncem
Çok düşündüm ama bir yerden sonra kafayı yiyorsun insanların beyni bunu anlicak kadar geniş kapasiteli değil bence
kanka o zmaan anlamadığın bir şeye inanman saçma değil mi? bana öyle geliyor anlamadığım bir şeye inanmam şahsen

Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
"Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele."
- Bakara, 155

Yunan Mitolojisi ve tanrılar i kim yarattı niçin yaratır di

"Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele."
- Bakara, 155
Bir parçanın açlıktan ölecek kadar fazla olduğuna inanmıyorum.

Ateistler aklınızda olan bütün soruları sorun tanrının olmadığını bana kanıtlamaya çalışın
Ve Haşa kuranda ve islam dininde hata olduğunu düşündüğünüz kısımları yazın yarın hepsini babama sorucam ve soruları cevaplıycak kendisi kuranı çok fazla kez hatim etmiş ve hala da hatim eden birisi bilgisine güveniyorum kendi aramızda tartışma değil de sadece soru odaklı olsun not alıp yarın akşam hepsini sorup cevaplıycam
Müslüman birine ne anlatırsan anlat dininden çıkmaz islama göre doğru olanda budur çünkü sorgulamak bile dinden çıkmakdır.
Onlarla tartıştığını sanırsın ama aslında seni dinlemeden sürekli ayetlerden ve yorumlarından bahsederler ve arapça bilmediğin için seni ciddiye almazlar.
Müslüman biri sadece kendi deneyimlerine göre ateist olabilir ya hayatta yaşadıklarına göre yada kendi yaptığı araştırmalar sonucunda

Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
Doğal zenginlikleri hep sömürüldü ve gelişemediler kısaca, o yüzden açlar. Başka bir açıklaması olamaz.

resim_2021-07-04_235027.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,179
Üyeler
188,538
Son üye
askryln1
Geri