Lütfen yardım edin 8 gb ram olmasına rağmen biosta 4 cpu-z de 8 gösteriyor

doqixd

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhabalar sorum başlıkta olduğu gibi 8 gb ram olmasına rağmen biosta 4 görev yöneticisinde 8 cpu-z de 8 gösteriyor çözümü nedir? yada neden böyle oluyor? Screenshotları bıraktım şimdiden teşekkürler.

Ekler

• .5.PNG
    .5.PNG
    44.5 KB · Hit: 112
  • screenshot1.PNG
    screenshot1.PNG
    20.6 KB · Hit: 102
  • screenshot2.PNG
    screenshot2.PNG
    20.4 KB · Hit: 120
Yanlış Bilgilendirme
Merhabalar sorum başlıkta olduğu gibi 8 gb ram olmasına rağmen biosta 4 görev yöneticisinde 8 cpu-z de 8 gösteriyor çözümü nedir? yada neden böyle oluyor? Screenshotları bıraktım şimdiden teşek
Şu an 4GB kullanıyo RAM iniz normalde 8GB.

Merhabalar sorum başlıkta olduğu gibi 8 gb ram olmasına rağmen biosta 4 görev yöneticisinde 8 cpu-z de 8 gösteriyor çözümü nedir? yada neden böyle oluyor? Screenshotları bıraktım şimdiden teşekkürler.
32 bit bilgisayarınız varsa gayet normal, 4 gbını kullanıyor.

İki RAM birbiri ile uyumlu değil gibi geldi bana.
Şu an 4GB kullanıyo RAM iniz normalde 8GB.
Görev yöneticinde toplam RAM 8 GB olarak gözüküyor, dediğiniz gibi değil.

Arkadaşlar windows 10 pro kurulu ve sistemim 64bit benim anlamadığım önceden 8gb sorunsuz olurken temizlemeden sonra böyle olması.

Arkadaşlar windows 10 pro kurulu ve sistemim 64bit benim anlamadığım önceden 8gb sorunsuz olurken temizlemeden sonra böyle olması.
Temizleme derken? Ramlerin yerini değiştirdiyseniz tekrar değiştirin yerlerini. Eski laptopumda aynısı olmuştu kullanılan ram miktarı azalmıştı

Temizleme derken? Ramlerin yerini değiştirdiyseniz tekrar değiştirin yerlerini. Eski laptopumda aynısı olmuştu kullanılan ram miktarı azalmıştı
Yok hocam bilgisayarım çok ısındığı için uzun süredir de temizlemediğim için bakım yaptım ramleri söktüm ucunu silgi ile temizledim. cpu termal macununu yeniledim, fanları temizledim ws... yerlerini değiştirmeyi denedim fakat bi sonuca varamadım.

Yok hocam bilgisayarım çok ısındığı için uzun süredir de temizlemediğim için bakım yaptım ramleri söktüm ucunu silgi ile temizledim. cpu termal macununu yeniledim, fanları temizledim ws... yerlerini değiştirmeyi denedim fakat bi sonuca varamadım.
Garip bir durum hocam. Şeyi denediniz mi modülleri tek tek takarak bilgisayarı boot etmeyi. Belki bi sorun vardır

Geri