Göz ameliyatı da kolaylaştı artık. 10 dk de göz ameliyatı olabiliyorsun.Kalıcı oluyor zaten sıkıntı olmuyor @Kamina ab çizdirmişti aklıma yattı benim .
Evet. Sonrasında aylarca haftalarca beklemeye de gerek kalmıyor. 3-4 günde düzeliyor galiba.Göz ameliyatı da kolaylaştı artık. 10 dk de göz ameliyatı olabiliyorsun.
3-4 gün de değil 24 saat sonra düzeldi bende.Evet. Sonrasında aylarca haftalarca beklemeye de gerek kalmıyor. 3-4 günde düzeliyor galiba.
Kesinlikle gözlük. Nedeni ise arkadaşım lensi gözünde unutmuş ve lensle yattı çocuk ameliyata girdi, allahtan çok bir şey olmamış. Gözünün arkasına bile kaçabilir. Ben unutmam dersen insanlık hali. Lens senin hayatının parçası olacak. İlerde yatarken unutabilirsin.İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
En uzun süreç olarak ve sallayarak söyledim üni ye geçince yaptıracağım ben de.Gözlük tercih ederdim. Lens çok zahmetli. Dikkatli kullanman gerekiyor. Titiz olman gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3-4 gün de değil 24 saat sonra düzeldi bende.
Kesinlikle lensİkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
Kullanırken dikkatli olman gerekiyor. Bazen gözüne batabiliyor veya gözün biraz yanabiliyor ama buna kesinlikle değer. Lense geçtikten sonra hayat varmış dedim.Kesinlikle lens
Gözlük iyidir.İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
Senin kaç numara hocam.Ev içinde gözlük çok rahat. Dışarıda da lens çok rahat.
Lensi takıp çıkarmaya alıştıktan sonra birkaç saniyelik iş. Tabii hijyene çok dikkat etmek şartıyla.
Ben ikisini de kullanıyorum. Bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsanız lensten uzak durun. Dışarıda çok vakit geçiriyorsanız lens tercih edin.