Gözlük mü Lens mi?..

Restorgen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)

denemek için az sayıda alıp deneyebilirsin. ben kullanamıyorum. gün içerisinde gözlerimi çok kaşıyorum. o yüzden gözlük.

Lens çok mantıklı bence renkli olmadığı sürece. Gözün renkli kısmı olan irise (?) zarar verebiliyormuş. Ekstradan gözlük yakışıyorsa onu da takabilirsin.

Lens hiç kullanmadım ama takması çok zor galiba gözüne sokuyon filan uyurken çıkarmak zorunda oluyosun diye biliyorum ben gözlük kullanıyorum bence gözlük kullan.

Lens daha masraflı ve sıkıntılı diyorlar ben gözlükle devam edeceğim 18 ime kadar, hatta ailem o kadar alıştı ki annem ameliyat yapmamı istemiyor çıkarınca çirkin oluyormuşum

Lens hiç kullanmadım ama takması çok zor galiba gözüne sokuyon filan uyurken çıkarmak zorunda oluyosun diye biliyorum ben gözlük kullanıyorum bence gözlük kullan.
Tam bilmiyorum ama.

İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
Hocam sıkıldıysanız geçebilirsiniz. Ki lens bence çok daha iyi. Gözlük yağmurlu havalarda vb. sıkıntı yaratıyor. Uzun zamandır kullanıyorum ve bende lense geçicem kısa sürede.

Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.

Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.
Hocam gözlük de dertli yaşım yetince çizdircem ben ( gözlüğü)

Lens çok uğraş ve titizlik istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,716
Üyeler
188,470
Son üye
MurphyVP
Geri