Neler Yeni

Gözlük mü Lens mi?..

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
denemek için az sayıda alıp deneyebilirsin. ben kullanamıyorum. gün içerisinde gözlerimi çok kaşıyorum. o yüzden gözlük.

Aware

80+ Silver
Lens çok mantıklı bence renkli olmadığı sürece. Gözün renkli kısmı olan irise (?) zarar verebiliyormuş. Ekstradan gözlük yakışıyorsa onu da takabilirsin.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Lens hiç kullanmadım ama takması çok zor galiba gözüne sokuyon filan uyurken çıkarmak zorunda oluyosun diye biliyorum ben gözlük kullanıyorum bence gözlük kullan.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Lens daha masraflı ve sıkıntılı diyorlar ben gözlükle devam edeceğim 18 ime kadar, hatta ailem o kadar alıştı ki annem ameliyat yapmamı istemiyor çıkarınca çirkin oluyormuşum

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Lens hiç kullanmadım ama takması çok zor galiba gözüne sokuyon filan uyurken çıkarmak zorunda oluyosun diye biliyorum ben gözlük kullanıyorum bence gözlük kullan.
Tam bilmiyorum ama.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
Hocam sıkıldıysanız geçebilirsiniz. Ki lens bence çok daha iyi. Gözlük yağmurlu havalarda vb. sıkıntı yaratıyor. Uzun zamandır kullanıyorum ve bende lense geçicem kısa sürede.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,966
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert

Aware

80+ Silver
Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.
Hocam gözlük de dertli yaşım yetince çizdircem ben ( gözlüğü)

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram