Tam bilmiyorum ama.Lens hiç kullanmadım ama takması çok zor galiba gözüne sokuyon filan uyurken çıkarmak zorunda oluyosun diye biliyorum ben gözlük kullanıyorum bence gözlük kullan.
Hocam sıkıldıysanız geçebilirsiniz. Ki lens bence çok daha iyi. Gözlük yağmurlu havalarda vb. sıkıntı yaratıyor. Uzun zamandır kullanıyorum ve bende lense geçicem kısa sürede.İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
+1Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.
Hocam gözlük de dertli yaşım yetince çizdircem ben ( gözlüğü)Ben gözlük kullanıyorum. Şekil duruyor. Lens kullanması gözlüğe göre daha zor. Çünkü lensi temiz tutman lazım ve en fazla bir yılda değiştirmen lazım bu da boşuna masraf.
Çizdirmek lensten daha iyi bir yöntem.Hocam gözlük de dertli yaşım yetince çizdircem ben ( gözlüğü)