Mi 11 Lite, Redmi Note 10 Pro'ya da POCO X3 Pro

XenoVoid

80+
Reaksiyon skoru
150
Evet arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi bu 3 telefon da kendi fiyatlarının kralı ancak hangisini alsam karar veremedim önce şunu söylemek isterim ki kesin olarak oyun oynacağım PUBG, Mobile Legends'dan başka oynamam büyük ihtimal ama aynı zamanda kamera ve ekran kalitesi de benim için önemli bir unsur. İnternet te POCO'nun tuğla gibi olduğunu söyleyenler var ama ben pek inandırıcı bulmadım 40 gr ne kadar fazla etki yaratabilir ki zaten, kamera olarak en iyisi rn 10 Pro ama mi 11 Lite çok hafif tasarımı iyi ve 1.07 milyar renk var sonuç olarak bataklığa saplanmış bulunmaktayım ayrıca gidip çöpsung önermeyin.

Galaxy a52 de gayet iyi cihazdır. Eğer oyun oynayacaksanız x3 pro alıp geçin derim.

Evet arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi bu 3 telefon da kendi fiyatlarının kralı ancak hangisini alsam karar veremedim önce şunu söylemek isterim ki kesin olarak oyun oynacağım PUBG, Mobile Legends'dan başka oynamam büyük ihtimal ama aynı zamanda kamera ve ekran kalitesi de benim için önemli bir unsur. İnternet te POCO'nun tuğla gibi olduğunu söyleyenler var ama ben pek inandırıcı bulmadım 40 gr ne kadar fazla etki yaratabilir ki zaten, kamera olarak en iyisi rn 10 Pro ama mi 11 Lite çok hafif tasarımı iyi ve 1.07 milyar renk var sonuç olarak bataklığa saplanmış bulunmaktayım ayrıca gidip çöpsung önermeyin.
Çöpsung önermeyin diyip gidip Poco markasına bakıyorsan bişey anlamıyorsun demektir.
Git kafana göre al telefon önermeyeceğim.
@Aware etiketlediğin için teşekkür ederim lütfen fanboy ve hater kişilerin konusuna etiketleme :)
Onlarla uğraşacak vaktim yok.

Çöpsung önermeyip diyip gidip Poco markasına bakıyorsan bişey anlamıyorsun demektir.
@Aware etiketlediğin için teşekkür ederim lütfen fanboy ve hater kişilerin konusuna etiketleme :)
:d hepsini okumadım :( direk etiket attım .

Mi 11 Lite: cidden aşırı hafif, deneyimleme şansım olmuştu. Batarya ve kamera Note 10 Prodan biraz zayıf.

Note 10 Pro: işlemci, kamera, ekran, pil olarak dengeli bir cihaz. Çok hafif veya ince diyemem tabi.

Poco X3 Pro: işlemci olarak diğer iki modele ağır fark atar ama ekran kalitesi, kamera, tasarım anlamında iki cihazdan da zayıf kalıyor. Tam bir oyun cihazı bence.

Uygunsuz dil
Çöpsung önermeyin diyip gidip Poco markasına bakıyorsan bişey anlamıyorsun demektir.
annem de a50 var bok gibi telefon açıkçası bir şey bilmiyorsun diyorsun

Kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor
İyi o zaman ilk dokunmatik javalı telefonu alalım tüm akıllı telefonlar çöp diyelim
Aynı mantık çünkü . Sana düzgünce bir şey söylüyorlar sen saçmalıyorsun

İyi o zaman ilk dokunmatik javalı telefonu alalım tüm akıllı telefonlar çöp diyelim
Aynı mantık çünkü . Sana düzgünce bir şey söylüyorlar sen saçmalıyorsun
Boş konuşma samsung sevmiyorum diyorum hala samsung öneriyorsunuz sonra ben saçmalıyor oluyorum

annem de a50 var bok gibi telefon açıkçası bir şey bilmiyorsun diyorsun
Bir model üzerinden bütün markayı karalıyorsunuz.
Ayrıca o modeli abim 2 yıldan fazladır kullanıyor, hiçbir şikayeti yok. Sadece ekranı bile benim iPhone'u tokatlıyor.
Siz neye göre nokta nokta gibi telefon diyorsunuz? Belki de sorunlu bir cihaz denk gelmiştir, garantiye göndersenize.

Yazdığınız 3 telefon arasında önerim Mi 11 Lite bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,836
Üyeler
197,558
Son üye
burjkk
Geri