Acer Nitro AN515-55 Alınır Mı?

Maydayy

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar,
Bu laptopu 3-4 güne alacağım fakat aklıma takılan bir kaç sorum var eğer cevaplarsanız çok sevinirim.
Laptop ısınıyor mu?Acer nitro bu fiyata en iyi soğutmaya sahip olduğu laptop olduğunu duymuştum.Fakat içerisindeki işlemci ıntel ve 14 nm eğer kullanıyorsanız valorant gta cs gibi oyunlarda kaç derece görüyorsunuz?
Ekranı 144 Hz olarak belirtiliyor fakat nitro serisinin çoğu laptopu 60 Hz o yüzden bunu çok merak ediyorum.
Fan sesi çok geliyormu?Ayrıca coil whine gibi bir sorun varmı?
Acerin teknik servisi çok ilgileniyormu?

Evet sorularım bunlardı.Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.Ayrıca bu laptop fiyatını hakediyormu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Acer Nitro serisi kötü bir seri değil diye biliyorum

Yanlış Bilgilendirme
Evet bende öyle biliyorum fakat içerisindeki işlemci 14 nm o yüzden ısınacak diye korkuyorum
Kardeşim laptop bu ısınacak tabii ki ben msı kullanıyorum ama ısınıyor yani her markada ısınacak ama bunun incelemesi yapıldı iyi soğutması var al gitsin dert etme.

Zaten bütün Intel işlemciler 14 nm , çok sıkıntı çıkmaz.
Sağolun peki bu laptopta coil whine gibi bir sorun varmı?Normalde Lenovo düşünüyordum fakat traktör gibi fan sesi coil whine pil sorunu gibi çok kötü sorunları var o yüzden bu laptopu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim laptop bu ısınacak tabii ki ben msı kullanıyorum ama ısınıyor yani her markada ısınacak ama bunun incelemesi yapıldı iyi soğutması var al gitsin dert etme.
Sağolun kararım netleşti bu laptopu alacağım.

Sağolun peki bu laptopta coil whine gibi bir sorun varmı?Normalde Lenovo düşünüyordum fakat traktör gibi fan sesi coil whine pil sorunu gibi çok kötü sorunları var o yüzden bu laptopu düşünüyorum.

Sağolun kararım netleşti bu laptopu alacağım.
Maalesef Bilgim yok.

Evet bende öyle biliyorum fakat içerisindeki işlemci 14 nm o yüzden ısınacak diye korkuyorum
Evet 10300H biraz ısınan bir işlemci diye biliyorum. O yüzden laptopun kendi testi varsa Youtube'da izlemenizi öneririm. Belki de Acer'ın soğutması için pek de problem olmaz.
Ayrıca ekran yenileme hızı için üreticinin kendi sitesine girip tam modeli aratarak kaç Hz'lik bir tazeleme hızına sahip olduğundan tam olarak emin olun çünkü benim arkadaşım 120 Hz aldığını sanıp 60 Hz aldığını sonradan fark etmiş.

Bunu alıp 8gb ram daha eklerseniz daha mantıklı olur.

Evet 10300H biraz ısınan bir işlemci diye biliyorum. O yüzden laptopun kendi testi varsa Youtube'da izlemenizi öneririm. Belki de Acer'ın soğutması için pek de problem olmaz.
Ayrıca ekran yenileme hızı için üreticinin kendi sitesine girip tam modeli aratarak kaç Hz'lik bir tazeleme hızına sahip olduğundan tam olarak emin olun çünkü benim arkadaşım 120 Hz aldığını sanıp 60 Hz aldığını sonradan fark etmiş.
Sanırım 144 hz çünkü laptopun ekranında kocaman 144 hz yazıyor.

Bunu alıp 8gb ram daha eklerseniz daha mantıklı olur.
Evet bu laptopu düşünüyordum fakat incelemelerini izledim.İncelemelerindeki yorumlarda şu sorunlarla karşılaştım
Şarja takılıyken yüksek fps kaybı
Şarj Sorunları
Yüksek coil whine sesi
Traktör gibi fan sesi
Lenovonun teknik servisi
Ve 82 dereceye kadar çıkıyor bu laptop.

Screenshot_2021-07-07-13-57-46-30.jpg
Kenarında bir 144 hz yazısı var.

Geri