Merhabalar,
www.akakce.com
Bu laptopu 3-4 güne alacağım fakat aklıma takılan bir kaç sorum var eğer cevaplarsanız çok sevinirim.
Laptop ısınıyor mu?Acer nitro bu fiyata en iyi soğutmaya sahip olduğu laptop olduğunu duymuştum.Fakat içerisindeki işlemci ıntel ve 14 nm eğer kullanıyorsanız valorant gta cs gibi oyunlarda kaç derece görüyorsunuz?
Ekranı 144 Hz olarak belirtiliyor fakat nitro serisinin çoğu laptopu 60 Hz o yüzden bunu çok merak ediyorum.
Fan sesi çok geliyormu?Ayrıca coil whine gibi bir sorun varmı?
Acerin teknik servisi çok ilgileniyormu?
Evet sorularım bunlardı.Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.Ayrıca bu laptop fiyatını hakediyormu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Acer Nitro AN515-55 NH.Q7JEY.006 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro AN515-55 NH.Q7JEY.006 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro AN515-55 NH.Q7JEY.006 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Laptop ısınıyor mu?Acer nitro bu fiyata en iyi soğutmaya sahip olduğu laptop olduğunu duymuştum.Fakat içerisindeki işlemci ıntel ve 14 nm eğer kullanıyorsanız valorant gta cs gibi oyunlarda kaç derece görüyorsunuz?
Ekranı 144 Hz olarak belirtiliyor fakat nitro serisinin çoğu laptopu 60 Hz o yüzden bunu çok merak ediyorum.
Fan sesi çok geliyormu?Ayrıca coil whine gibi bir sorun varmı?
Acerin teknik servisi çok ilgileniyormu?
Evet sorularım bunlardı.Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.Ayrıca bu laptop fiyatını hakediyormu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.