- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki linuxdan Windows 10a gecilebiliyormu biliyormusunuzHa o zaman 144 Hz'dir.
Peki linuxdan Windows 10a gecilebiliyormu biliyormusunuzHa o zaman 144 Hz'dir.
Çıkan sesler abartılmış o kadar rahatsız ettiğini sanmıyorum. @Techno08Evet bu laptopu düşünüyordum fakat incelemelerini izledim.İncelemelerindeki yorumlarda şu sorunlarla karşılaştım
Şarja takılıyken yüksek fps kaybı
Şarj Sorunları
Yüksek coil whine sesi
Traktör gibi fan sesi
Lenovonun teknik servisi
Ve 82 dereceye kadar çıkıyor bu laptop.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kenarında bir 144 hz yazısı var.
tabii ki.Peki linuxdan Windows 10a gecilebiliyormu biliyormusunuz
Geçilir ancak nasıl geçildiğini ve geçilirken neler olduğunu bilmiyorum. Detaylı bilgim yok yani.Peki linuxdan Windows 10a gecilebiliyormu biliyormusunuz
Attığım Lenovo'ya 8gb ram daha eklerseniz daha başarılı olur. Lenovo'nun işlemcisi daha güçlü olduğu için ileride çıkan oyunları da oynatacaktır düşük grafikler bile olsa. Ama Acer'in işlemcisi Lenovo kadar iyi değil 8gb ram ekleseniz bile geride kalacaktır.Peki valorantta hangi laptop daha başarılı olur ve pil ile alakalı bir şey söylemeyecek misiniz
Ama daha çok bana 5-6 yıl götürecek bir laptop lazım Lenovodaki sorunlar biraz şüphe vermiyor değilAttığım Lenovo'ya 8gb ram daha eklerseniz daha başarılı olur. Lenovo'nun işlemcisi daha güçlü olduğu için ileride çıkan oyunları da oynatacaktır düşük grafikler bile olsa. Ama Acer'in işlemcisi Lenovo kadar iyi değil 8gb ram ekleseniz bile geride kalacaktır.
Pil şikayetini ilk defa duydun ne yalan söyliyim. İnanmıyorum.Ama daha çok bana 5-6 yıl götürecek bir laptop lazım Lenovodaki sorunlar biraz şüphe vermiyor değil
Ab sanki herkese aynı laptop linkini atıyorsun gibi geliyor bana. Anlaşmamı yaptın ?Bunu alıp 8gb ram daha eklerseniz daha mantıklı olur.
![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D1TX Notebook
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D1TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yanlış bilgi.Zaten bütün Intel işlemciler 14 nm , çok sıkıntı çıkmaz.
Ne ara 10 nm ye geçtiler yawYanlış bilgi.
Intel'in tonla 10nm işlemcisi var.
Onu buraya yazmadan önce bakacaktın. 2019'un son çeyreğinden beri 10nm işlemci üretiyor Intel.Ne ara 10 nm ye geçtiler yaw
Hocam YouTube'a incelemesini yazıp yorumlara bakarsanız görürsünüz.Pil şikayetini ilk defa duydun ne yalan söyliyim. İnanmıyorum.
Dediğim gibi Lenovonun işlemcisi Acere göre daha iyi o yüzden daha uzun süre götürecektir.
10. 11. Nesil hep 14 nm ama ?Onu buraya yazmadan önce bakacaktın. 2019'un son çeyreğinden beri 10nm işlemci üretiyor Intel.