NZXT Kasaları Neden Bu Kadar Pahalı?

Forumdaki çoğu kişi önyargılı nzxt ye soğutması gayet iyi testlerde tabi ki bu fiyattaki mesh kasalar daha iyi ona lafım yok ama mesh olmamasına rağmen iyi bir soğutması var ve h710 serisi büyük kartlar için bir kasa serisi
Ben sistemimi h510 elite e kuruyorum detayları mükemmel adamlar herşeyi düşünmüş sistemim bitince termal değerleri paylaşırım
Markaya para veren diyenler bir miktar haklı
Sadelik isteyenler tercih edebilir ama kasalari biraz pahalı diğer rakiplerine göre

Meş gasa iyi gasadır diye bir olay yok.
Minimalizm diye bir akım var. Ve bu akımın tutkuluları da var. NZXT bu kitleye hitap ediyor.

Ama mesh olursa tasarım bozulur ve kasayı tamamen baştan mühendislerin çalışması gerekir ve fiyat daha da atar
O kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir marka farklı tarzda kasalar yapabilir. Nasıl H700 bilmem kaç varsa M320 de olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir marka farklı tarzda kasalar yapabilir. Nasıl H700 bilmem kaç varsa M320 de olabilir.
Kasa güzel kasa sadelik konusunda cidden üst seviye. Belki yurtdışında o kadar fiyat farkı yoktur. Fakat TR'de puf direk kredi kartı hayır der.

Forumdaki çoğu kişi önyargılı nzxt ye soğutması gayet iyi testlerde tabi ki bu fiyattaki mesh kasalar daha iyi ona lafım yok ama mesh olmamasına rağmen iyi bir soğutması var ve h710 serisi büyük kartlar için bir kasa serisi
Ben sistemimi h510 elite e kuruyorum detayları mükemmel adamlar herşeyi düşünmüş sistemim bitince termal değerleri paylaşırım
Markaya para veren diyenler bir miktar haklı
Sadelik isteyenler tercih edebilir ama kasalari biraz pahalı diğer rakiplerine göre
Bence de pahalı sunduklarına göre
Meş gasa iyi gasadır diye bir olay yok.
Minimalizm diye bir akım var. Ve bu akımın tutkuluları da var. NZXT bu kitleye hitap ediyor.
Görmüşsünüz mesh değil lafını sadece mesh olmamasından bahsetmişim gibi yazmışsınız
Diğer nedenlerle ilgili bir şey yazmamışsınız
Bu kasa vaadettiklerine göre pahalı

Fan desteği bence ekşi değil bu boyuttaki bir kasada çok destek beklenmemeli bence

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa güzel kasa sadelik konusunda cidden üst seviye. Belki yurtdışında o kadar fiyat farkı yoktur. Fakat TR'de puf direk kredi kartı hayır der.
ha bide şunu söyleyim bari rgb fan olsaydı beh :D

İşte hocam demek istediğim bu fiyat fazla
Bu fiyatı haketmiyor bence bu kasa bunu demeye çalışıyorum
Sadece nzxt de değil bu
Rog helios örneğin kasa 3.5 şu galiba o da hakketmiyor ama markadan büyük ihtimalle
Birde içinde kaliteli fanlar, hub , RGB LED şerit vs bunlarda fiyat artıyor ve RGB şerit hangi kasada geliyor ?

NZXT sıvı soğutma hariç bir çok ürününü sadelik seven kişilere uygun yapıyor.

Örnek olarak ben veyaz olan sade tasarımların hastasıyım ne kadar kötü olsa da Gigabyte Vision serisine bütçem olduğu sürece paramı basarım neden çünkü sadeliğinin bir asaleti var.

Örnek olarka beyaz NZXT Z490 anakartı benim gözümden süper bir anakart gördüğüm anda içine çekti beni.

Yani sade ve minimalist sevenler için gayet iyi kasalar. Benim için güzel ama daha iyileri var onu alırım. O11 Dynamic Mini White gibi.

Geri