Neler Yeni

NZXT Kasaları Neden Bu Kadar Pahalı?

YiğitAysul

80+ Silver
Forumdaki çoğu kişi önyargılı nzxt ye soğutması gayet iyi testlerde tabi ki bu fiyattaki mesh kasalar daha iyi ona lafım yok ama mesh olmamasına rağmen iyi bir soğutması var ve h710 serisi büyük kartlar için bir kasa serisi
Ben sistemimi h510 elite e kuruyorum detayları mükemmel adamlar herşeyi düşünmüş sistemim bitince termal değerleri paylaşırım
Markaya para veren diyenler bir miktar haklı
Sadelik isteyenler tercih edebilir ama kasalari biraz pahalı diğer rakiplerine göre

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Meş gasa iyi gasadır diye bir olay yok.
Minimalizm diye bir akım var. Ve bu akımın tutkuluları da var. NZXT bu kitleye hitap ediyor.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Ama mesh olursa tasarım bozulur ve kasayı tamamen baştan mühendislerin çalışması gerekir ve fiyat daha da atar
O kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir marka farklı tarzda kasalar yapabilir. Nasıl H700 bilmem kaç varsa M320 de olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir marka farklı tarzda kasalar yapabilir. Nasıl H700 bilmem kaç varsa M320 de olabilir.
Kasa güzel kasa sadelik konusunda cidden üst seviye. Belki yurtdışında o kadar fiyat farkı yoktur. Fakat TR'de puf direk kredi kartı hayır der.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Forumdaki çoğu kişi önyargılı nzxt ye soğutması gayet iyi testlerde tabi ki bu fiyattaki mesh kasalar daha iyi ona lafım yok ama mesh olmamasına rağmen iyi bir soğutması var ve h710 serisi büyük kartlar için bir kasa serisi
Ben sistemimi h510 elite e kuruyorum detayları mükemmel adamlar herşeyi düşünmüş sistemim bitince termal değerleri paylaşırım
Markaya para veren diyenler bir miktar haklı
Sadelik isteyenler tercih edebilir ama kasalari biraz pahalı diğer rakiplerine göre
Bence de pahalı sunduklarına göre
Meş gasa iyi gasadır diye bir olay yok.
Minimalizm diye bir akım var. Ve bu akımın tutkuluları da var. NZXT bu kitleye hitap ediyor.
Görmüşsünüz mesh değil lafını sadece mesh olmamasından bahsetmişim gibi yazmışsınız
Diğer nedenlerle ilgili bir şey yazmamışsınız
Bu kasa vaadettiklerine göre pahalı

YiğitAysul

80+ Silver
Fan desteği bence ekşi değil bu boyuttaki bir kasada çok destek beklenmemeli bence

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa güzel kasa sadelik konusunda cidden üst seviye. Belki yurtdışında o kadar fiyat farkı yoktur. Fakat TR'de puf direk kredi kartı hayır der.
ha bide şunu söyleyim bari rgb fan olsaydı beh :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager

YiğitAysul

80+ Silver

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager

YiğitAysul

80+ Silver
İşte hocam demek istediğim bu fiyat fazla
Bu fiyatı haketmiyor bence bu kasa bunu demeye çalışıyorum
Sadece nzxt de değil bu
Rog helios örneğin kasa 3.5 şu galiba o da hakketmiyor ama markadan büyük ihtimalle
Birde içinde kaliteli fanlar, hub , RGB LED şerit vs bunlarda fiyat artıyor ve RGB şerit hangi kasada geliyor ?

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Kalite Türkiye'de her konuda fark yaratır dostum 😂😅

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
NZXT sıvı soğutma hariç bir çok ürününü sadelik seven kişilere uygun yapıyor.

Örnek olarak ben veyaz olan sade tasarımların hastasıyım ne kadar kötü olsa da Gigabyte Vision serisine bütçem olduğu sürece paramı basarım neden çünkü sadeliğinin bir asaleti var.

Örnek olarka beyaz NZXT Z490 anakartı benim gözümden süper bir anakart gördüğüm anda içine çekti beni.

Yani sade ve minimalist sevenler için gayet iyi kasalar. Benim için güzel ama daha iyileri var onu alırım. O11 Dynamic Mini White gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,102
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom