Neler Yeni

NZXT Kasaları Neden Bu Kadar Pahalı?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
NZXT sıvı soğutma hariç bir çok ürününü sadelik seven kişilere uygun yapıyor.

Örnek olarak ben veyaz olan sade tasarımların hastasıyım ne kadar kötü olsa da Gigabyte Vision serisine bütçem olduğu sürece paramı basarım neden çünkü sadeliğinin bir asaleti var.

Örnek olarka beyaz NZXT Z490 anakartı benim gözümden süper bir anakart gördüğüm anda içine çekti beni.

Yani sade ve minimalist sevenler için gayet iyi kasalar. Benim için güzel ama daha iyileri var onu alırım. O11 Dynamic Mini White gibi.
Tasarım konusunda kendi fikirlerimi belirttim hocam bir şey dediğim yok
Ama bilmiyorum yani bana pahalı geliyor haketmediğini düşünüyorum

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Tasarım konusunda kendi fikirlerimi belirttim hocam bir şey dediğim yok
Ama bilmiyorum yani bana pahalı geliyor haketmediğini düşünüyorum
Dediğim gibi daha iyileri varken bu para verilmez.

Ben de fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum etmez 1200₺ o11 dynmaic mini varken hele.

Yani sadelik seven kişiler alıyor genllikle.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Görmüşsünüz mesh değil lafını sadece mesh olmamasından bahsetmişim gibi yazmışsınız
O konularda haklısınız çünkü. Ama bu kasayı alanlar bunun için almıyor işte. NZXT'nin subreddit'ine bakarsanız, Optimum Tech'in bu kasalar ile ilgili yaptığı birkaç videoyu izlerseniz dediğimi daha iyi anlayacaksınız diye düşünüyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar selam merak ettiğim konu bu kasalar neden bu kadar pahalı kendimce mantıklı bulmadığım şeyleri 1 2 3 diye yazacağım
1-Kasa Mesh değil
2-Kasa büyük değil ekran kartı uzunluk desteği ön tarafa sıvı soğutmasız 381mm ön tarafa sıvı soğutucu ile 325mm'e kadar destekliyor neden ön taraf çünkü üst için radyatör desteği yok ve şuan 3 fanlı bir çok ekran kartı modeli zaten bu uzunlukta ya sığmıyor ya da ucu ucuna sığıyor
3-2X 120mm fan ile geliyor bu fiyat bandında bence az ve üstüne ne kadar performans açısında önemsiz olsa da görünüm açısından iyi olan RGB'siz geliyor
4-Max 240mm radyatör desteği var ve sadece ön tarafa takılabiliyor
5-Nesnel bir eleştiri ama bana sorarsanız tasarımı da açıkcası o kadar iyi değil yani dümdüz bir kasa dümdüz sade tasarım sevenler için gayet iyi ama dostlar dümdüz ya Allah aşkına
Malzeme kalitesine vs lafım yok iyi olabilir vs ama bence bu kasa yerine alınabilecek daha iyi kasalar vardır diye düşünüyorum bu parayı hakettiğini düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Kaliteli Ve Çok Hoj Duruyor.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Kendi düşüncem, ben sadeliği çok seven renk uyumuna param olsa tapacak bir insanım.
Param olsa cidden alır mıydım? Hayır ben cidden manyağın tekiyimdir ama gider Corsair'in üst düzey kasasını alırım.
Çok şık duruyor, soğutma bu kasayı alan kimsenin umurunda değil bence (kendi düşüncem üst düzey sistem toplayan çoğu kişinin umurumda değil ekran kartım üst olsun regebe olsun yeter kafasında olduklarını düşünüyorum) ekran kartı ve işlemcisi dışında hava almasa bile güzel durduğu için başka bir şey ifade etmiyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
malzeme kalitesi -soğutma performansı - tasarım - marka

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Cam Fanus firması neden alınıyorsa bu da o yüzden alınıyor, marka ve bazı kişilere hitap eden tasarım.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dostlar selam merak ettiğim konu bu kasalar neden bu kadar pahalı kendimce mantıklı bulmadığım şeyleri 1 2 3 diye yazacağım
1-Kasa Mesh değil
2-Kasa büyük değil ekran kartı uzunluk desteği ön tarafa sıvı soğutmasız 381mm ön tarafa sıvı soğutucu ile 325mm'e kadar destekliyor neden ön taraf çünkü üst için radyatör desteği yok ve şuan 3 fanlı bir çok ekran kartı modeli zaten bu uzunlukta ya sığmıyor ya da ucu ucuna sığıyor
3-2X 120mm fan ile geliyor bu fiyat bandında bence az ve üstüne ne kadar performans açısında önemsiz olsa da görünüm açısından iyi olan RGB'siz geliyor
4-Max 240mm radyatör desteği var ve sadece ön tarafa takılabiliyor
5-Nesnel bir eleştiri ama bana sorarsanız tasarımı da açıkcası o kadar iyi değil yani dümdüz bir kasa dümdüz sade tasarım sevenler için gayet iyi ama dostlar dümdüz ya Allah aşkına
Malzeme kalitesine vs lafım yok iyi olabilir vs ama bence bu kasa yerine alınabilecek daha iyi kasalar vardır diye düşünüyorum bu parayı hakettiğini düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Görüntü yüzünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom