MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bence bu kart hiç Anakart seçimi kalmayınca seçilmeli. Güzel indirim yani 65W TDP'li İşlemcileri götürür ama 5. nesil hariç diye düşünüyorum.
5900X ile 5 ay yakın kullandım (y) 65w TDP olayını başka yerde yazma

Kalite mosfet soğutucudan ibaret değildir burada bir VS yapmıyorum ama kaliteyi mosfet soğutucu asla belirlemez
Kalitesine bir şey demedim, VRM'ler soğutulmadığı sürece O.C performansı mükemmel olmayacaktır bu sebeple A320 ile arasında bir fark olmaz neredeyse.

Kalitesine bir şey demedim, VRM'ler soğutulmadığı sürece O.C performansı mükemmel olmayacaktır bu sebeple A320 ile arasında bir fark olmaz neredeyse.
Her şeye okeyim ama uydurma sallama yorumlara hiç gelemem test yapmadan da konuşmam insanların globalde X570 ile Ryzen 5 1600 AF'yi hız aşırtırken ben mosfet soğutucusuz Asus B450M Dragon ile Ryzen 5 1600'e All Core +700MHz vererek All Core 4.3GHz'e hız aşırttım videosu kanalımda.

Bu arada A320 ile arasında dağlar kadar fark var, konuşmalarınız yanlış bilgilendirmeye giriyor uyarı yememeye çalışın.

Her şeye okeyim ama uydurma sallama yorumlara hiç gelemem test yapmadan da konuşmam insanların globalde X570 ile Ryzen 5 1600 AF'yi hız aşırtırken ben mosfet soğutucusuz Asus B450M Dragon ile Ryzen 5 1600'e All Core +700MHz vererek All Core 4.3GHz'e hız aşırttım videosu kanalımda.

Yapabilirsiniz imkansız demiyorum ama sağlıklı bulmuyorum anakartın ömrünü azaltacağını düşünüyorum.

Bu arada A320 ile arasında dağlar kadar fark var, konuşmalarınız yanlış bilgilendirmeye giriyor uyarı yememeye çalışın.
Abi ramlere de yaptırabilirmisin?

Abi bu mu iyi yoksa GIGABYTE B450M S2H V2 mi iyi APU sistem için

Yapabilirsiniz imkansız demiyorum ama sağlıklı bulmuyorum anakartın ömrünü azaltacağını düşünüyorum.
Siz en iyisi düşünme, yapana sorun size cevap versin konuları da bu şekilde kirletmeyin.

Son düzenleme:
Abi bu mu iyi yoksa GIGABYTE B450M S2H V2 mi iyi APU sistem için
İkisini de uzun yılları kullanmış birisi olarak benim için bir önemi yok fiyat avantajı olanı alır geçerim.

Benim a320 anakartım var, bununla tek farkı OC değil mi? OC yapmayacağım ama yinede geçmem mantıklı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri