Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 20,386
Gerek yok.Benim a320 anakartım var, bununla tek farkı OC değil mi? OC yapmayacağım ama yinede geçmem mantıklı mı?
Gerek yok.Benim a320 anakartım var, bununla tek farkı OC değil mi? OC yapmayacağım ama yinede geçmem mantıklı mı?
VRM Sıcaklıklarını, işlemcinin gösterdiği performansı söylebilir/atabilir misiniz?5900X ile 5 ay yakın kullandım65w TDP olayını başka yerde yazma
Aynen, ben de bunu merak ediyorum. Böyle olduktan sonra boşuna 1000 TL diğer kartlara fazladan veriyorum hissi verdi.VRM Sıcaklıklarını, işlemcinin gösterdiği performansı söylebilir misiniz?
Güzel indirim akşam 8'e kadar stok biter.Arkadaşlar sabah instagram DM'den B450 kampanyaları bitti diye mesaj aldım ve bugün Hepsiburada'ya özel MSI B450M-A PRO MAX anakartı 448 TL yaptırdık 300TL'ye 40TL indirimi kullanarak 408TL'ye alabilirsiniz veya ilk alışveriş indirimi ile 398TL'ye alabilirsiniz. Hayırlı olsun sizden gelen mesajları okumuyorum zannetmeyin
ÜRÜN LİNKİ: https://app.hps.im/d7ct/6f6b9efb
Alıntıyı görüntüle
B450'nin avantajlarıBenim a320 anakartım var, bununla tek farkı OC değil mi? OC yapmayacağım ama yinede geçmem mantıklı mı?
FCLK ayarlanıyor. Ayrıca FCLK ayarlanması işlemcine nesline bağlı. B450 çipsetli anakartlar 4400 MHz' e kadar destek veriyor genelde. 3600 MHz yazan B450M S2H buna dahil keza ben 3600' ün üzerinde kullanıyorum 4400' e kadar çıktım ispatlı.Kaç MHZ kadar bellek destekliyor ve B450'lerde işlemci ile bellek oranını ayarlayabiliyor muyuz?
Şu ayar var mı ;FCLK ayarlanıyor. Ayrıca FCLK ayarlanması işlemcine nesline bağlı. B450 çipsetli anakartlar 4400 MHz' e kadar destek veriyor genelde.
Anakart bir kademeden sonra lüks tüketimdir. 1000TL verdiğinde de PCIE 4.0 kapıları açılıyor veya çok üst seviye anakartlar alınıyor ikisi aynı şey değil ama olay işlemciyi base olarak kullanmaksa Asus A320M-K ile 1.5 yıl 3900X kullanmış uzunca test etmiş birisi olarak anakart kavgalarına gülüyorum kimse de yanlış anlamasın diye bu kavgalara hiçç karışmammmmmAynen, ben de bunu merak ediyorum. Böyle olduktan sonra boşuna 1000 TL diğer kartlara fazladan veriyorum hissi verdi.![]()
Bunu ellemeye gerek yokŞu ayar var mı ; Alıntıyı görüntüle
Yok yani var mı onu soruyorum ellemekten değil?Bunu ellemeye gerek yok