RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,922
Bakmadım ama vardır muhtemelen.Yok yani var mı onu soruyorum ellemekten değil?
Bakmadım ama vardır muhtemelen.Yok yani var mı onu soruyorum ellemekten değil?
Bu gear modunu ayarlıyordu dimi hocam?Bakmadım ama vardır muhtemelen.
İntelde direkt GEAR 1/2 şeklinde ayar var amd' de ise FCLK var. FCLK=memclk olmaz ise 2:1 oluyor. UCLK ise auto' da kalabilir. memclk/MT/s/2 kısaca 3200 MHz belleğin varsa memclk 1600.Bu gear modunu ayarlıyordu dimi hocam?
100 TL olsa gözün kapalı alırsın bunu ikimiz de biliyoruz.İyi bir anakart değil 100TL olsa bile almam keşke S2H'ye olsaydı cillop gibi olurdu.
Yani hocam biz UCLK'yı ayarlasak da ayarlamasak da fark etmiyor doğru mu?İntelde direkt GEAR 1/2 şeklinde ayar var amd' de ise FCLK var. FCLK=memclk olmaz ise 2:1 oluyor. UCLK ise auto' da kalabilir. memclk/MT/s/2 kısaca 3200 MHz belleğin varsa memclk 1600.
VRM Sıcaklıklarını, işlemcinin performansı bir kaliteli x570e göre nasıl ,elinizde bir test sonucu veya fotoğraf varsa paylaşırmısınız?Asus A320M-K ile 1.5 yıl 3900X kullanmış uzunca test etmiş birisi olarak
Hiç bir sorunu yok kardeşim yıllardır çok farklı sistemlerde kullandığım bir anakart ne yazıkki doğru olmayan kullanımlardan olumsuz sonuç yaşadığınızin farkına varamiyorsunuz. Son bios ile bugün SMA ayarını bile açtığım miss gibi performans aldığım bir anakart.2600 ile çektiğim sıkıntıları anlatsam cahil lakabı ya da uyarı yiyeceğimden susma kararı alıyorum ama S2H kadar iyi değil.
Fark yok hatırlatın foruma özel yaparım bir testVRM Sıcaklıklarını, işlemcinin performansı bir kaliteli x570e göre nasıl ,elinizde bir test sonucu veya fotoğraf varsa paylaşırmısınız?
Bunu denemedim ama 1:1 olmaması gerekiyor bu durumda. UCLK=Memclk=FCLK olmalı. Memclk' da BİLDİĞİMİZ RAM hızının yarısı olduğuna göreYani hocam biz UCLK'yı ayarlasak da ayarlamasak da fark etmiyor doğru mu?
Ben UCLK yı UCLK=MCLK/2 yaptım diyelim FCLK ise 1600 Dram Freqi 3200 yaptım bu 1:1 oluyor değil mi?
VRM Sıcaklıklarını, işlemcinin performansı bir kaliteli x570e göre nasıl ,elinizde bir test sonucu veya fotoğraf varsa paylaşırmısınız?
peki bekliyoruzFark yok hatırlatın foruma özel yaparım bir test