MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Diken üstündesiniz daha ne yazdığımdan haberiniz bile yok bir şey kanıtlamak zorunda değilim inanırsın inanmazsın umrumda mı? hayır özellikle kanıtla yok efendim gördüğüme mi inanayım falan en son kanıtladığımda biri B450M Dragon Ryzen 5 3600 ile yanar diyordu All Core +700MHz verdim ortadan kayboldu
B450M Dragon ile 3600 farklı, A320 ile 3900X farklı. Ayrıca core clock kısacaksam ne diye kaldırıyor diyorsunuz?

Peki bu zamana kadar size giriş seviye B450 ile 3700X, 3900X, 3950X, 5800X, 5900X veya 5950X kullanın diye tavsiye verdim mi? aksine işlemci ile her zaman dengeli anakartlar kullanmanızı önerdim ben ise ekstreme durumlara karşı nasıl bir tablo ile karşılaşırsınız bunu söyledim ve yukarı dediğim ne ise odur ha daha ekstreme örnek vereyim 5950X'e ufak Voltaj ayarı ile en leş A320 anakart ile birlikte de kullanırım benim için çok basit.
Eğer böyle bir iddiada bulunuyorsanız kanıt atmanız gerekiyor. Kusura bakmayın ama attığım kaynaklardan yola çıkarsak sizin dediğinizin mümkün olduğunu sanmıyorum.
Ha inan inanma banane, şu tavıra ben kılımı kıpırdatmam (y)
Düzgün üsluplu bir eleştiriye de sert cevap vererek üste çıkıyorsunuz. Büyük bir kitleniz var ancak davranışlarınız çok agresif. İyi davranmak zorunda değilsiniz, yoğun çalışma temposundan dolayı gergin olabilirsiniz ama bu diğer insanlara, takipçilerinize bu denli sert konuşma hakkını size vermiyor.

Bazı şeyleri tavsiye ediyorsan evet kullanman, deneyimlemen ve tecrübe etmen gerekiyor. Ben hayatımda hiç konsol kullanmadım hadi gidip millete PS4-PS5 üzerine tavsiye verip konsolun iyi kötü yanlarını anlatayım. Komik olmaz mı sence?
Kullanıcı yorumlarının da önemli bir unsur olduğunu unutmamak lazım diye düşünüyorum.

Hocam AVX komut seti ne işe yarar, bu karışıklıkta sorayım kimse cevaplamıyor.

Hocam allah razı olsunda basit şekilde lazım, ingilizcem yetmez birde.

Dostum çok net konuşacağım bu anakart ile 5000TL'lik işlemci kullanın tavsiyesi verdiğimi düşünen adam salaktır. Teşekkürler
Öyle bir şey diyen yok, bu anakart ile 5900X ve A320 ile 3900X kullandığınızı söylediniz hem de uzun bir vade.
Arkadaşlar sadece sizden bu anakart ve işlemciler ile test yapmanızı rica etti sorunsuz kullandığınızı belirttiniz.
VRM sıcaklıkları vs. kaç olacak merak ediyorlar sadece.

Hocam allah razı olsunda basit şekilde lazım, ingilizcem yetmez birde.
Kıcasası şey diyor, işlemcilerin çok hızlı işlem yapmasını sağalan bir şey. Video Render’ı alırken çok kullanılır ve hızlı yapılmasını sağlar. Ayrıca çok güç tüketir. AMD bu konuda pek başarılı değil intel daha iyi diyor bir de.

B450M Dragon ile 3600 farklı, A320 ile 3900X farklı. Ayrıca core clock kısacaksam ne diye kaldırıyor diyorsunuz?

Eğer böyle bir iddiada bulunuyorsanız kanıt atmanız gerekiyor. Kusura bakmayın ama attığım kaynaklardan yola çıkarsak sizin dediğinizin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Düzgün üsluplu bir eleştiriye de sert cevap vererek üste çıkıyorsunuz. Büyük bir kitleniz var ancak davranışlarınız çok agresif. İyi davranmak zorunda değilsiniz, yoğun çalışma temposundan dolayı gergin olabilirsiniz ama bu diğer insanlara, takipçilerinize bu denli sert konuşma hakkını size vermiyor.
Dostum neden agresif biliyor musun? adamın biri benim yazdığımdan Core Clock kısmak anlamını çıkartacak kadar bilgisiz ve bu adam benim yorumlarımı alıntılayıp değişik değişik yorumlar yazıyor ve ona sürekli cevap yazmamı bekliyor. He kardeşim Core Clock kısmak

Konu gördüğüm kadarı ile NikoS PK616BA'a sahip bir anakartın R9 5900X ile kullanılması sanırsam.
Ben de beslemeyeceği yönündeyim fakat Abdullah Hacıgülün kanıt sunacağını inanıyorum. (Bazı kişiler yalaka diyecek yalakalık yapmıyorum.)
Bilginize güvenerek tartışma yaptığınızdan eminim. Fakat kanıtlarla sunarsanız çok daha güzel olur Abdullah Hocam.
NOT: Ben tarafsızım. Hiç kimseyi tuttuğum yok. Yanlış anlaşılmasın.

Buldum hocam "AVX is an extension to x86 that allows a (quite drastic) speed up in certain floating point operations" FPU yani kayan noktadaki işlemleri hızlandırıyormuş.

Dostum neden agresif biliyor musun? adamın biri benim yazdığımdan Core Clock kısmak anlamını çıkartacak kadar bilgisiz ve bu adam benim yorumlarımı alıntılayıp değişik değişik yorumlar yazıyor ve ona sürekli cevap yazmamı bekliyor. He kardeşim Core Clock kısmak
Sadece voltaj kısarak işlemciyi stabil tutmak mı? :cautious:

Kıcasası şey diyor, işlemcilerin çok hızlı işlem yapmasını sağalan bir şey. Video Render’ı alırken çok kullanılır ve hızlı yapılmasını sağlar. Ayrıca çok güç tüketir. AMD bu konuda pek başarılı değil intel daha iyi diyor bir de.
Zaten intel bulmuştu hocam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri