Neler Yeni

MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
@Abdullah Hacıgül hocam forum ortamındayız üslup falan belirtilemediğinden bir kaç yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Eğer müsaitseniz sadece 5900x ve b450m a pro max ile prime 95 testi rica ediyoruz. Müsait değilseniz yapmamanıza saygımızın sonsuz olduğunu da belirtmek isteriz.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sadece voltaj kısarak işlemciyi stabil tutmak mı? :cautious:
Dostum muhtelemen sen dünyada yokken ben jumper kablosu ile hız aşırtma yapıyordum yani artık bir yere kadar haddini bilmeyi düşünüyor musun? bunu gerçekten merak ediyorum

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Neyse ya, uğraşmaya gerek yok. Kanıt attığımız halde bilgisiz olan biz olduk. Kaldırır diyip argüman sunmayıp inanıp inanmamak size kalmış diyen birisiyle ve insanlara agresif cevaplar veren birisiyle asla seviyeli bir tartışma olmaz. Konudaki herkese iyi günler.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Diken üstündesiniz daha ne yazdığımdan haberiniz bile yok bir şey kanıtlamak zorunda değilim inanırsın inanmazsın umrumda mı? hayır özellikle kanıtla yok efendim gördüğüme mi inanayım falan en son kanıtladığımda biri B450M Dragon Ryzen 5 3600 ile yanar diyordu All Core +700MHz verdim ortadan kayboldu

Peki bu zamana kadar size giriş seviye B450 ile 3700X, 3900X, 3950X, 5800X, 5900X veya 5950X kullanın diye tavsiye verdim mi? aksine işlemci ile her zaman dengeli anakartlar kullanmanızı önerdim ben ise ekstreme durumlara karşı nasıl bir tablo ile karşılaşırsınız bunu söyledim ve yukarı dediğim ne ise odur ha daha ekstreme örnek vereyim 5950X'e ufak Voltaj ayarı ile en leş A320 anakart ile birlikte de kullanırım benim için çok basit. Ha inan inanma banane, şu tavıra ben kılımı kıpırdatmam (y)
A320 ile voltaj ayarı verme konusunda bol şans. En son kendi videonda da iddia ettiğin gibi Exclavator mimarili işlemciler Bazı A320 anakartlar(Örnek A320M-K) ile OC edilebiliyor. Bazı anakartlarda ise OC menüsü var ama Menüye girdiğin ayarlar geçerli olmuyordu.(MSİ A320-A PRO idi sanırım)(kendi videonda dediklerini yazıyorum direkt) A320'lere Bios ile OC özelliği gelmediğine göre kağıt üzerinde bunu yapman imkansız gibi bir şey( Anakart için özel bios yazabileceksen yapılabilir). Ek olarak A320 anakartlara Ryzen 5000 desteği gelmedi( Kendin Bios yazıp Ryzen 5000 serisi ile uyumlu mikrokodları ekleyebilirsen o sorunda aşılır) (Bir haberde görmüştün sadece Asrock Bios yayınlamış 300 serisi anakartlar için Ryzen 5000 serisi destekli bir bios ama başka sitelerden indirildiğinden firma içinden sızan bir sürüm olabilir) Kısaca B450M-A PRO MAX ile 5900X'i rahat rahat kullandığın Ütopyanda A320 anakartın ile 5950X'e Çok güzel bir UnderVolt ayarı çekip istediğin gibi kullanabilirsin.

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Dostum çok net konuşacağım bu anakart ile 5000TL'lik işlemci kullanın tavsiyesi verdiğimi düşünen adam salaktır. Teşekkürler
6- Hakaret, küçümseme, kaba dil

Biz uymadığımızda uyarıyı tertemiz yapıştıracak olan insanlardan böyle bir üslup görmek...
Ben de çok net konuşacağım, forumumuzun "Kurucu" sunun kendi belirlediği kurallara uymaması gerçekten 3.taraf gözüyle çok trajikomik görünüyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül hocam forum ortamındayız üslup falan belirtilemediğinden bir kaç yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Eğer müsaitseniz sadece 5900x ve b450m a pro max ile prime 95 testi rica ediyoruz. Müsait değilseniz yapmamanıza saygımızın sonsuz olduğunu da belirtmek isteriz.
Dostum vaktim olduğunda bunun testini yapıp bizzat sana özelden atacağım sen de istersen forumla paylaşırsın.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Prime 95 mi? Prime 95 yapmayın. Çok ağır bir program.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom