MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Muhtemelen dakika başı birini banlayacaksınız. Forum ağzına kadar troll dolu.
Bundan sonra yok kardeşim bu benim tanıdığım bir töleranstı. Adama diyorum ki yeri gelir 5900X bile takarsın adam diyor ki Abdullah B450 ile 5900X kullanılmasını önerdi bu nasıl kafadır ben yıllardır sektördeyim daha böyle bir önerim olmadı bir tan videom yok

İndirim güzel ama resmen chipset değişmiş a320

Bundan sonra yok kardeşim bu benim tanıdığım bir töleranstı. Adama diyorum ki yeri gelir 5900X bile takarsın adam diyor ki Abdullah B450 ile 5900X kullanılmasını önerdi bu nasıl kafadır ben yıllardır sektördeyim daha böyle bir önerim olmadı bir tan videom yok
Bu arada hocam bi' ara elinize B450 M-A PRO MAX geçerse benim için 5.Nesil bir işlemci ile test edermisiniz?
NikoS PK616BA'ın performansını merak etmekteyim.

Hocam eğer test ederseniz FPU ve FPU+CACHE de ekler misiniz teste? Eğer özelden atacaksanız bana da atar mısınız?

Bu arada hocam bi' ara elinize B450 M-A PRO MAX geçerse benim için 5.Nesil bir işlemci ile test edermisiniz?
NikoS PK616BA'ın performansını merak etmekteyim.
Tamam yapacağım kardeşim sıkıntı yok ben tüm foruma B450M-A PRO + 5900X testi yaparım. Sıkıntı değil unutursam hatırlatın

unknown.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,492
Son üye
waka