Neler Yeni

MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arisaka

80+ Bronze
Niye şimdi böyle bir tavır aldınız ki? Bizim elimizde bunu DOĞRUDAN kanıtlamak için imkan olmadığından dolayı (en azından benim yok) sizden kanıtlamanızı istedim. Benim sizi bir şey ile suçladığım veya imtihan ettiğim yok. Ben sadece sizden B450M A PRO MAX ile 5900X' in vrm sıcaklıklarını ve performansını göstermenizi istedim o kadar.
Ya abicim ram bölümünde tavsiye verdiğin ergenlerle karıştırma milleti. Orada da böyle çok beleş tavırlar takınıyorsun hoş olmuyor.
Alıntıyı görüntüle

B450 Tomahawk MAX gibi oldukça kuvvetli bir B450, 3950X takıldığında acı çekiyorken 5900X'i B450M-A PRO MAX'te veya A320'de 3900X takmayı nasıl başardınız gerçekten merak ettim.

5600X'te bile sıcaklıklar 65 derece görüyor. Hadi bu değer uzay montajda böyle, düzgün hava akışı olan bir kasada 55 derece falan olacaktır. E overclock yaptığında bu değer yine 75-80'leri görecek? 5600X'i bile bu anakarta önermiyorken sizin 5900X ile kullandım sorun yok demeniz insanların kafasını karıştırıyor. Takılır mı takılır, ama ne olacağı Allah kerim.
Tam çıldırmalık yoruma gel. 3D modelleme de işlemcinin L1-L2-L3 ön belleklerine kadar canı okuyan bir uygulama açıp üstüne LOW AIRFLOW yani hava akışı yok denecek kadar az bir test sistemiyle yani bir nevi toture şeklinde mobo test ediyorlar kalkıp bunu gerçek bir test miş gibi insanların önüne sunuyorsunuz. Bu sıpatula, animeci çocuk ve 1-2 avenesi daha var bunlar ram forumunda ki veletlerle karıştırıyorlar herkesi.

B450 a pro ya 5900X takmayı neden bu kadar büyüttünüz? kim diyor bu ikili ile gidin render alın, 3D modelleme yapın. Gündelik kullanımda bu ikili hiç bir sorun çıkarmaz, çıkaracak olsa mobo destek listesinde göremezsiniz yada MSI-AMD mühendisleri böyle bir destek vermez ama doğru ya forumda arge mühendislerinden bile daha donanımlı, tecrübeli arkadaşlar var unutmuşum.

1625920497155.png

😞

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
@cfranko hocam galiba siz zengindiniz 5900x - A320M ile test yapar mısınız

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,366
İsim
Hakan
1625920494251.png

Sana sınavda bunu sorsalar afallarsın kalırsın, FPU ve FPU+CACHE strese sokunca işlemcide aynı tepkiyi veriyor, bence önemli bir test.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Şunu farkettim biz insanlara çok fazla esneklik sağlayıp forum kurallarını tam uygulamadığımızdan ötürü insanlar konuları bu denli trolle çevirebiliyormuş. Peki o zaman kuralları uygulayalım artık.
Kurallara esneklik çok sağlanıyor evet.
Bkz.
Dostum çok net konuşacağım bu anakart ile 5000TL'lik işlemci kullanın tavsiyesi verdiğimi düşünen adam salaktır. Teşekkürler

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,366
İsim
Hakan
Ya abicim ram bölümünde tavsiye verdiğin ergenlerle karıştırma milleti. Orada da böyle çok beleş tavırlar takınıyorsun hoş olmuyor.

Tam çıldırmalık yoruma gel. 3D modelleme de işlemcinin L1-L2-L3 ön belleklerine kadar canı okuyan bir uygulama açıp üstüne LOW AIRFLOW yani hava akışı yok denecek kadar az bir test sistemiyle yani bir nevi toture şeklinde mobo test ediyorlar kalkıp bunu gerçek bir test miş gibi insanların önüne sunuyorsunuz. Bu sıpatula, animeci çocuk ve 1-2 avenesi daha var bunlar ram forumunda ki veletlerle karıştırıyorlar herkesi.

B450 a pro ya 5900X takmayı neden bu kadar büyüttünüz? kim diyor bu ikili ile gidin render alın, 3D modelleme yapın. Gündelik kullanımda bu ikili hiç bir sorun çıkarmaz, çıkaracak olsa mobo destek listesinde göremezsiniz yada MSI-AMD mühendisleri böyle bir destek vermez ama doğru ya forumda arge mühendislerinden bile daha donanımlı, tecrübeli arkadaşlar var unutmuşum.
Hocam neden 15-18 yaşındakşleri küçümsüyorsunuz, ne yaptılar sizlere?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şunu farkettim biz insanlara çok fazla esneklik sağlayıp forum kurallarını tam uygulamadığımızdan ötürü insanlar konuları bu denli trolle çevirebiliyormuş. Peki o zaman kuralları uygulayalım artık.
Üyeler Troll hocam. Mehmet yılmazada önerilerde bulunmuştum ben. Kurallarla ilgili bir şey dememiştim ama Kuralları arttırmanızda mantıklı olur.
Troll üyeler ciddi üyeleri bozabiliyor.
(Az önce banlanan kişilere laflarım yok. Arkadaşım sayılırlar bir şey diyemiyorum onlara.)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Üyeler Troll hocam. Mehmet yılmazada önerilerde bulunmuştum ben. Kurallarla ilgili bir şey dememiştim ama Kuralları arttırmanızda mantıklı olur.
Troll üyeler ciddi üyeleri bozabiliyor.
(Az önce banlanan kişilere laflarım yok. Arkadaşım sayılırlar bir şey diyemiyorum onlara.)
Kontrol ben de önemli konuları Trolleyen herkesi uzaklaştıracağım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom