PS5 vs Pc hangisi daha iyidir sizce ??

Reaksiyon skoru
30
Ben PS 5 ve PC arasında kaldım arkadaşlar PS 5 daha çok güzel gözüküyor özellik bakımından aynı fiyatta olucak bu arada ve PS 5 deneyimi birçok kez yaşadım ve mükemmeldi bide klavye mouse bagladigimizda gecikme olurmu ???

Ben PS 5 ve PC arasında kaldım arkadaşlar PS 5 daha çok güzel gözüküyor özellik bakımından aynı fiyatta olucak bu arada ve PS 5 deneyimi birçok kez yaşadım ve mükemmeldi bide klavye mouse bagladigimizda gecikme olurmu ???
PC Olarak hangi PC ona bağlı

Şahsen pc tercih ederdim.Bütçeyi az zorlayarak 9.5k civarlarına 2060 lı sistemler var.

Cs,valo gibi oyunlar yerine hikayeli seviyorsan ve cs,valo ve günlük şeyleri yapabilecek bir pc varsa bence ps al

Ama Ps 5 daha güçlü biliyorsunuz 4 k 60 FPS açıyor oyunları ve genelde 120 FPS dede açıyor oyuna göre
Şahsen ben pc seviyorum,ps5 de mantıklı eğer bütçeniz yoksa ve ileride upgrade etme gereksinimi duymazsanız.İkisi de alınabilir yani.

Oyu alabileceksen ps5 öneririm.

Geri