Kuyruk Sokumu Sebepsiz Büyük Bir Ağrı

Hocam ben hiç gitmedim geçer diye, şuan biraz geçmeye başladı, önceden bisiklete bile binemiyordum otururken acıyordu.
Aynen hocam bende şimdi tam o durumdayım işte. Ama her ihtimale karşı sizde bir doktora görünün bence.

Merhaba arkadaşlar;
2-3 gün önce sabah uyandığım da kuyruk sokumum da bir ağrı vardı ama sanki büyük bir darbe almış gibi ağrıyordu kemik (hala çok ağrıyor) sebebi nedir bir türlü bir anlam veremedim, hastaneden randevu aldım muayene olmak için ama en yakın tarih 27.07.2021 o zamana kadar bu ağrıyla ne yapacağım bilmiyorum oturup kalkarken çok zorlanıyorum.
Eğer aramız da sağlıkçı arkadaşlar varsa veya daha önce başına böyle bir şey gelen varsa beni aydınlatabilir mi?

Şimdiden çok teşekkürler.
Geçmiş olsun hocam bence hemen bir doktora gitmelisiniz.

hocam bende de olmuştu eğer masa başında uzun süre kalıyorsanız hareketsiz oluşabiliyo sınav haftamda olmuştu kötüydü baya

Anal fissür gibi bende de vardı anal fissür sporda zarar verdim bıraktım sporu pc koltuğunu değiştirdim kendiliğinden geçti kabız olma bazen kabız olduğumda ağrılar oluyor gene

Anal fissür gibi bende de vardı anal fissür sporda zarar verdim bıraktım sporu pc koltuğunu değiştirdim kendiliğinden geçti kabız olma bazen kabız olduğumda ağrılar oluyor gene
Ne kadar bir süreç içerisin de geçti hocam hatırlıyor musunuz?

Geri