2K 144 HZ mi,1080P 240HZ mi ?

Bu fiyata 240hz olarak sadece bu var galiba hocam. Fazla sorgulamayın alın derim. Bu fiyata dediğiniz gibi nimet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saf performans olarak 1660ti güçlü olur mu 2060 daha iyi.

E-SPOR Oyunları 240 hz öneririm.

2060 1660tidan iyi.

Anladım hocam.
cahilliğim affola kusura bakmayın. o zaman monster monitöre karar verdim. yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar

cahilliğim affola kusura bakmayın. o zaman monster monitöre karar verdim. yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar
Hayırlı olsun şimdiden aldığınızda deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

Profesyonel E-sporcu değilsen 240hz yerine 2k 144hz al daha çok işine yarar.

değilim ama amacım o. çünkü bir takımdan teklif aldım ve pc de toplayacağım için şimdiden monitör piyasasına bakayım araştırayım dedim

Hayırlı olsun şimdiden aldığınızda deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

hocam reklamda bu gözüme çarptı. 32 inç 2k 165 hz.

bu mu mantıklı yoksa az önceki 240 hz mi ?

Son düzenleme:
değilim ama amacım o. çünkü bir takımdan teklif aldım ve pc de toplayacağım için şimdiden monitör piyasasına bakayım araştırayım dedim

hocam reklamda bu gözüme çarptı. 32 inç 2k 165 hz.

bu mu mantıklı yoksa az önceki 240 hz mi ?
32 inç çok büyük olur hocam. Televizyon sayılır.

32 inç çok büyük olur hocam. Televizyon sayılır.
hangisini alırdın. 2000 lira verip 500 liraya mouse ve mouse pad ve yağmadı vandal mı almak yoksa bu monitörü mü almak

Monster önermem dostum sadece 240hz akıcılığını görürsün o monitörde.Ghosting vb sorunları var klasik VA panel curved monitörlerin hemen hemen hepsinde var.Bütçeni bır tık arttırırsan bu ürünü tavsiye ederim. https://www.itopya.com/dell-25-aw25...ps-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-monitor/
2 hafta önce 2700TL ye kadar düşmüştü,240hz,İPS panel Alienware çok kaliteli bir ürün,incelleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Monster önermem dostum sadece 240hz akıcılığını görürsün o monitörde.Ghosting vb sorunları var klasik VA panel curved monitörlerin hemen hemen hepsinde var.Bütçeni bır tık arttırırsan bu ürünü tavsiye ederim. https://www.itopya.com/dell-25-aw25...ps-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-monitor/
2 hafta önce 2700TL ye kadar düşmüştü,240hz,İPS panel Alienware çok kaliteli bir ürün,incelleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
önerdiğiniz monitör güzele beziyor ve şunu soracağım

Allah etmesin bem monsterin monitörünü aldım ghosting fln sorun çıktı iade alıyorlar mı ?

önerdiğiniz monitör güzele beziyor ve şunu soracağım

Allah etmesin bem monsterin monitörünü aldım ghosting fln sorun çıktı iade alıyorlar mı ?
İnan bir fikrim yok ama o bütçede ghostingsiz monitör bulmak imkansız muhakak biraz oluyor ve VA panel Curved ise bir adım daha önde oluyor benim gözlemlerim bu şekilde dostum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri