oyun fiyatları ?
Oyun fiyatlarından haberin yok herhalde knk![]()
![]()
Kardeşlik sistemi var PlayStation'larda, 3 kişi ile birlikte oyunu alsa 200 TL civarı bir miktar öder bu da günümüz Euro kurunu göz önüne aldığımızda gayet makul bir fiyat.
oyun fiyatları ?
Oyun fiyatlarından haberin yok herhalde knk![]()
![]()
66 lira çokta ucuz değil ama göreceli bir kavramdır. şahsen 66 tl yine bana pahalı geliorKardeşlik sistemi var PlayStation'larda, 3 kişi ile birlikte oyunu alsa 200 TL civarı bir miktar öder bu da günümüz Euro kurunu göz önüne aldığımızda gayet makul bir fiyat.
PlayStation'un Exclusive yani sadece PlayStation'da oynanabilen özel oyunları oynarsan Gamepass'deki oyunların yüzüne bakmazsın o kadar diyeyim.
Ya adam xbox istemiş işte zorlamayın ne gerek var adamın aklına şüphe sokmayın gayette cok iyi oyunlar var gamepasste en az 20 tane süper denilebilecek oyun var tamam anladık sen olsan ps5 alırdın god of war oynamak istiyorsun adam istemiyor demekki çoktan araştırmış ve istedigi seyi seçmiş zorlamanın manası nePlayStation'un Exclusive yani sadece PlayStation'da oynanabilen özel oyunları oynarsan Gamepass'deki oyunların yüzüne bakmazsın o kadar diyeyim.
Kardeşlik xboxta da varKardeşlik sistemi var PlayStation'larda, 3 kişi ile birlikte oyunu alsa 200 TL civarı bir miktar öder bu da günümüz Euro kurunu göz önüne aldığımızda gayet makul bir fiyat.
Şimdiden hayırlı olsun hocam güzel seçimArkadaşlar son olarak Xbox series x ve lg nin linkteki monitörünü almaya karar verdim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08JGNVYRT/ref=cm_sw_r_u_apa_glt_i_dl_5F1HN6WTDP0C0KT89VAX
series X tabikide hem daha güçlü 4k destekliyor hem, series s 2k destekliyor en fazlaMerhabalar 10k bütçem var. Hem konsol yanına tv yada monitör almak istiyorum. Sizce x alıp bir monitör mü almalıyım yoksa s alıp yanına bir tv mi ? Yardımcı olacağınız tercihe göre monitör yada tv öneriside yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim hepinizeŞimdiden hayırlı olsun hocam güzel seçim![]()