Neler Yeni

Xbox series s mi x mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu
4k alacağına iyi bir 1440p monitör al.
illa 4k istersen:
bunu al bence;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben 31.5 inçi büyük seversin diye önerdim yoksa ben bunu öneririm;
2k kullanımıyorsun konsollarda malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
batuhan ay
4k gerekli mi hangi marka model almalıyım hiçbir fikrim yok. Oyun oynamak istiyorum ve pc fiyatları üzücü derecede . Bütün tavsiyelere açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu
4k gerekli mi hangi marka model almalıyım hiçbir fikrim yok. Oyun oynamak istiyorum ve pc fiyatları üzücü derecede . Bütün tavsiyelere açığım
bu monitör iyi 4k 1ms ips 60 hz olmasına bakmayın zaten 4k da 60 fps alacaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
batuhan ay
PS5 Digital Edition + 4K bir monitör en mantıklısı. Series X'in fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.

Oyunlarının fiyatları ileri doğru canımı sıkabilir diye düşünmüştüm. Xboxta gamepass gibi bir nimet var ve çıkaracakları tüm oyunları buraya koyacaklarını söylemeleri xboxa yönlendirdi beni yanlış mı düşünüyorum ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Oyunlarının fiyatları ileri doğru canımı sıkabilir diye düşünmüştüm. Xboxta gamepass gibi bir nimet var ve çıkaracakları tüm oyunları buraya koyacaklarını söylemeleri xboxa yönlendirdi beni yanlış mı düşünüyorum ?
PlayStation'un Exclusive yani sadece PlayStation'da oynanabilen özel oyunları oynarsan Gamepass'deki oyunların yüzüne bakmazsın o kadar diyeyim.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ps5 ede bir bakın.bence ps5 daha iyi.yanlış bilmiyorsam,fortnite,apex,warzone gibi oyunları oynamak için xbox'a para öderken ps5'e ödemeniz gerekmiyor.bu arada her iki konsol içinde bayram indirimi olabilir.bekleyin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
?
Son düzenleme:

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
ps5 ede bir bakın.bence ps5 daha iyi.yanlış bilmiyorsam,fortnite,apex,warzone gibi oyunları oynamak için xbox'a para öderken ps5'e ödemeniz gerekmiyor.bu arada her iki konsol içinde bayram indirimi olabilir.bekleyin bence.
Eskiden öyleydi artık xbox ta da ücretsiz oynanıyor.

KirliKill

80+ Silver
PS5 Digital Edition + 4K bir monitör en mantıklısı. Series X'in fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.

oyun fiyatları ?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit

Oyun fiyatlarından haberin yok herhalde knk o.O2 o.O2

Top Bottom