Doğru kararı mı verdim?

aalpa

80+
Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar ben 2K 165Hz monitör aldım MSI'dan ama 100TL ucuza AOC 240Hz 1080p monitör vardı doğru kararı mı verdim yoksa 240 daha mı iyiydi? (Ekran kartı 3070Ti , İşlemci i5 10600KF) (Oynayacağım oyunlar Valo, CS, Forza, GTA vb.) (Şiparişi iptal edebilitm hala)

Arkadaşlar ben 2K 165Hz monitör aldım MSI'dan ama 100TL ucuza AOC 240Hz 1080p monitör vardı doğru kararı mı verdim yoksa 240 daha mı iyiydi? (Ekran kartı 3070Ti , İşlemci i5 10600KF) (Oynayacağım oyunlar Valo, CS, Forza, GTA vb.)
Eğer ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar(valo cs) oynayacaksan kötü yaptın ama ağırlılı olarak Gta falan oynayacaksan iyi yaptın.

Arkadaşlar ben 2K 165Hz monitör aldım MSI'dan ama 100TL ucuza AOC 240Hz 1080p monitör vardı doğru kararı mı verdim yoksa 240 daha mı iyiydi? (Ekran kartı 3070Ti , İşlemci i5 10600KF) (Oynayacağım oyunlar Valo, CS, Forza, GTA vb.) (Şiparişi iptal edebilitm hala)
1440p bir monitör olarak mantıklı bir hamle yapmışsınız.

Profesyonel seviyede oynamıyorsan oyunları 165hz den fazlası cok gerekli değil ama 2k her zaman is yapar dogru tercih
Yani bir e sporcu değilim sonuçta ama çokta kötü oynamıyorum. Aradaki farkı hissedebilirmiyim?

Eğer ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar(valo cs) oynayacaksan kötü yaptın ama ağırlılı olarak Gta falan oynayacaksan iyi yaptın.
165hz ile 240hz arasındaki farkın oyunda farkedileceğini düşünmüyorum hocam

@Metshi neden üzgün attığını sorabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

165hz ile 240hz arasındaki farkın oyunda farkedileceğini düşünmüyorum hocam
Bilmiyorum hocam ama rekabetçi oyunlar için yüksek hz her zaman daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ama bende sizin gibi düşünüyorum bende olsam bende 2K olan monitörü alırdım.

Yani bir e sporcu değilim sonuçta ama çokta kötü oynamıyorum. Aradaki farkı hissedebilirmiyim?
165hz ve 240hz arasındaki fark hissedilir
Ama herhangi bir takimda oynamıyorsan veya bu isten geçim sağlamiyorsan eksikliğini hissetmezsin ama 1080p 1440p arasindaki farkı çok rahat hissedersin

@Metshi neden üzgün attığını sorabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum hocam ama rekabetçi oyunlar için yüksek hz her zaman daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ama bende sizin gibi düşünüyorum bende olsam bende 2K olan monitörü alırdım.
Tamam hocam elime ulaştıktan sonra 14 gün iade var ona göre bakarım beğenmezsem iade ederim.

Tamam hocam elime ulaştıktan sonra 14 gün iade var ona göre bakarım beğenmezsem iade ederim.
Hocam benim soruma cevap verirseniz yardımcı olabilirim ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynayacaksınız?

Hocam benim soruma cevap verirseniz yardımcı olabilirim ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynayacaksınız?
Valo CS oynarım ama arkadaşlarımla takılmacasına yani hardcore olarak değil.

Valo CS oynarım ama arkadaşlarımla takılmacasına yani hardcore olarak değil.
O zaman 240Hz monitörü almanız daha iyi olur.
Ama 165Hz olan monitörde kalabilir karar sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri