Tut gene 5-10DK.iyi mi ? meh sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Prime da 95 olsa da tutayim mi 5dk boyunca
Prime95 mi yaptın az önce? CPU+FPU+CACHE yap.cpu+fpu+cache+system memory+local disks+ gpu(hepsl) 10dk boyunca tutuyorum
FPU+CACHE+CPU ile dene.Yok prime degil aida64 extreme de fpu cache 10dk 85derece
FPU+CPU için normal, FPU biraz fazla yoruyor.@OnTheRoonKilled @i9 11920Xs FPU+ CACHE= direkt 84 başlayıp 85.9 ile falan bitti 86 oldu bir kereliğine. FPU + CACHE + CPU 82 ile başlayıp son 3dk 85 oldu. Prime 95de 90 derece gördüğüm anda kapadım o da 4 dakika 40 saniye sürdü nasıl değerler?
Bios'u default ise EDC Throttling i açıktır yani otomatik olarak TDP Değerini sabitliyordur sağlıklı test sonucu cıkmaz gibi şuan.FPU+CPU için normal, FPU biraz fazla yoruyor.
Güzel sevindim yani zaten ısınan bir işlemci diye biliyorumFPU+CPU için normal, FPU biraz fazla yoruyor.
Biosla alakalı bir şey yapmadımBios'u default ise EDC Throttling i açıktır yani otomatik olarak TDP Değerini sabitliyordur sağlıklı test sonucu cıkmaz gibi şuan.
Onu kapatırsa FPU uçar.Bios'u default ise EDC Throttling i açıktır yani otomatik olarak TDP Değerini sabitliyordur sağlıklı test sonucu cıkmaz gibi şuan.