Rampage fury x 7.1 olabilir. Kablosuz bu arada. Ben kablolu oynarım sorun yok dersen çok daha kaliteli bir şey önerebilirim.Başlıkta da dediğim gibi "700TL Civarına (600-800) En İyi Oyun İçin Kulaklık Önerisi"
Sorun değil en iyisi hangisi ise onu tercih edebilirim. Örneğin Arctis 3 veya 5 iyi midir? Razer'ın kulaklıkları vs.Rampage fury x 7.1 olabilir. Kablosuz bu arada. Ben kablolu oynarım sorun yok dersen çok daha kaliteli bir şey önerebilirim.
Hocam ben razer düşmanıyım şahsen. Bir gıcıklığım var. Mesela rampagenin klavyesi var 500TL blue switch bilek destekli falan 50m tıklama ömrü var. Birde razerın var 700TL bilek desteksiz oda 50m tıklama ömrü. Aynı özellikler ses açma kapama falan. Klavye konusunda berbat razer ama kulaklık bilemem.Sorun değil en iyisi hangisi ise onu tercih edebilirim. Örneğin Arctis 3 veya 5 iyi midir? Razer'ın kulaklıkları vs.
100 daha koy cloud 2 al omurluk kullanBaşlıkta da dediğim gibi "700TL Civarına (600-800) En İyi Oyun İçin Kulaklık Önerisi"
Razer fiyat farkını kalite ile kapatıyor.Hocam ben razer düşmanıyım şahsen. Bir gıcıklığım var. Mesela rampagenin klavyesi var 500TL blue switch bilek destekli falan 50m tıklama ömrü var. Birde razerın var 700TL bilek desteksiz oda 50m tıklama ömrü. Aynı özellikler ses açma kapama falan. Klavye konusunda berbat razer ama kulaklık bilemem.
Fury X gayet güzel ve kablosuz. Tek şarj ile tüm gün kullanabilirsin. Aşırı rahat oluyor evde dolanırken falan.Sorun değil en iyisi hangisi ise onu tercih edebilirim. Örneğin Arctis 3 veya 5 iyi midir? Razer'ın kulaklıkları vs.
Razer fiyat farkını kalite ile kapatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fury X gayet güzel ve kablosuz. Tek şarj ile tüm gün kullanabilirsin. Aşırı rahat oluyor evde dolanırken falan.
100 daha koy cloud 2 al omurluk kullan
Teşekkürler cevaplar için, açıkçası evde dolanmak gibi bir niyetim yokta kafamda rahat olsun, su içinde kalmayayım ve derisi falan sökülmesin derdindeyim.Hocam ben razer düşmanıyım şahsen. Bir gıcıklığım var. Mesela rampagenin klavyesi var 500TL blue switch bilek destekli falan 50m tıklama ömrü var. Birde razerın var 700TL bilek desteksiz oda 50m tıklama ömrü. Aynı özellikler ses açma kapama falan. Klavye konusunda berbat razer ama kulaklık bilemem.
Neye göre berbat, bir haterdan beklenecek tek şey bu, malzeme kalitesi ve switch kalitesini söylememe gerek yok.Hocam ben razer düşmanıyım şahsen. Bir gıcıklığım var. Mesela rampagenin klavyesi var 500TL blue switch bilek destekli falan 50m tıklama ömrü var. Birde razerın var 700TL bilek desteksiz oda 50m tıklama ömrü. Aynı özellikler ses açma kapama falan. Klavye konusunda berbat razer ama kulaklık bilemem.
Arkadaşın, modelini hatırlamadığım bir pahalı razer klavyesi vardı. 1 sene sonra bazı tuşlarda basmama sorunu oluştu.Neye göre berbat, bir haterdan beklenecek tek şey bu, malzeme kalitesi ve switch kalitesini söylememe gerek yok.
Marka haterlığı yapmanızı gerektirecek bir durum değilArkadaşın, modelini hatırlamadığım bir pahalı razer klavyesi vardı. 1 sene sonra bazı tuşlarda basmama sorunu oluştu.
Bende razer'in isminden ötürü (bazı) kalitesiz ürünleri pahalıya çıkardığını düşünüyorum. Aynısı rog içinde geçerli.
Lütfen hocam, ben bir klavyeye 700TL veriyor isem ve tuşları basmıyorsa nasıl yerimizde duralım?Marka haterlığı yapmanızı gerektirecek bir durum değil
Neye göre basmıyor?Lütfen hocam, ben bir klavyeye 700TL veriyor isem ve tuşları basmıyorsa nasıl yerimizde duralım?