Öneri 700TL Civarına En İyi Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Bütçe
700
Başlıkta da dediğim gibi "700TL Civarına (600-800) En İyi Oyun İçin Kulaklık Önerisi"

Rampage fury x 7.1 olabilir. Kablosuz bu arada. Ben kablolu oynarım sorun yok dersen çok daha kaliteli bir şey önerebilirim.
Sorun değil en iyisi hangisi ise onu tercih edebilirim. Örneğin Arctis 3 veya 5 iyi midir? Razer'ın kulaklıkları vs.

Sorun değil en iyisi hangisi ise onu tercih edebilirim. Örneğin Arctis 3 veya 5 iyi midir? Razer'ın kulaklıkları vs.
Hocam ben razer düşmanıyım şahsen. Bir gıcıklığım var. Mesela rampagenin klavyesi var 500TL blue switch bilek destekli falan 50m tıklama ömrü var. Birde razerın var 700TL bilek desteksiz oda 50m tıklama ömrü. Aynı özellikler ses açma kapama falan. Klavye konusunda berbat razer ama kulaklık bilemem.

Hocam ben razer düşmanıyım şahsen. Bir gıcıklığım var. Mesela rampagenin klavyesi var 500TL blue switch bilek destekli falan 50m tıklama ömrü var. Birde razerın var 700TL bilek desteksiz oda 50m tıklama ömrü. Aynı özellikler ses açma kapama falan. Klavye konusunda berbat razer ama kulaklık bilemem.
Razer fiyat farkını kalite ile kapatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fury X gayet güzel ve kablosuz. Tek şarj ile tüm gün kullanabilirsin. Aşırı rahat oluyor evde dolanırken falan.

Razer fiyat farkını kalite ile kapatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fury X gayet güzel ve kablosuz. Tek şarj ile tüm gün kullanabilirsin. Aşırı rahat oluyor evde dolanırken falan.
100 daha koy cloud 2 al omurluk kullan
Teşekkürler cevaplar için, açıkçası evde dolanmak gibi bir niyetim yokta kafamda rahat olsun, su içinde kalmayayım ve derisi falan sökülmesin derdindeyim.

Neye göre berbat, bir haterdan beklenecek tek şey bu, malzeme kalitesi ve switch kalitesini söylememe gerek yok.

Neye göre berbat, bir haterdan beklenecek tek şey bu, malzeme kalitesi ve switch kalitesini söylememe gerek yok.
Arkadaşın, modelini hatırlamadığım bir pahalı razer klavyesi vardı. 1 sene sonra bazı tuşlarda basmama sorunu oluştu.
Bende razer'in isminden ötürü (bazı) kalitesiz ürünleri pahalıya çıkardığını düşünüyorum. Aynısı rog içinde geçerli.

Arkadaşın, modelini hatırlamadığım bir pahalı razer klavyesi vardı. 1 sene sonra bazı tuşlarda basmama sorunu oluştu.
Bende razer'in isminden ötürü (bazı) kalitesiz ürünleri pahalıya çıkardığını düşünüyorum. Aynısı rog içinde geçerli.
Marka haterlığı yapmanızı gerektirecek bir durum değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,673
Üyeler
185,304
Son üye
qokPLUS