INNO3D veya ROG sistem arıyorum

Reppy

80+
Reaksiyon skoru
225
Bütçe
36000
Palit gamerock modelinde cw sorunu çok varmış başım ağrımadan valorant csgo forza horizon 4 yayınları yapabileceğim bir sistem arıyorum

Inno3D X4 modeli
veya
Asus Rog Strix
modelleri içerisine bakıyorum.

Palit niye almıyorsun diyecek olursanız tek alınabilirliği fiyatıymış 3 kişinin 2 sinde cw çıkıyor bu çok büyük bi oran %75 bendede çıkacak ama bu cw çıkma şansının az olduğu kartlara bakıyorum cevap verirseniz sevinirim model 3080 ti

Palit sistem istemiyorum

Hazır sistem istiyorum.

Coil Whine oranı az olan hazır sistemlerden istiyorum.

Son düzenleme:
Palit gamerock modelinde cw sorunu çok varmış başım ağrımadan valorant csgo forza horizon 4 yayınları yapabileceğim bir sistem arıyorum

Inno3D X4 modeli
veya
Asus Rog Strix

Palit niye almıyorsun diyecek olursanız tek alınabilirliği fiyatıymış 3 kişinin 2 sinde cw çıkıyor bu çok büyük bi oran %75 bendede çıkacak ama bu cw çıkma şansının az olduğu kartlara bakıyorum cevap verirseniz sevinirim model 3080 ti
Neden Bu iki markadan biri olmak zorunda?
Bu fiyata çok iyi bir sistem alınabilir.

Hazır sistem arıyorum zaten

Dediği gibi Rog serisi kartlar en az Cw çıkan kartlardır çünkü kontrolü çok fazla ve çevremde kullanıp sorun yaşayan neredeyse hiç duymadım. İnno3d için yorum yapamıyorum hatta nasıl olduğunu ben merak ediyorum. Gamegaraj üzerindeki sistemlerde genelde var inno3d ichill x3 kullanan varsa yorum yaparsa memnun olurum.

Neden Bu iki markadan biri olmak zorunda?
Bu fiyata çok iyi bir sistem alınabilir.

Inno3D X4 modeli
veya
Asus Rog Strix

Palit sistem istemiyorum

Hazır sistem istiyorum.

Coil Whine oranı az olan hazır sistemlerden istiyorum.
Belki takıntısı vardır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri